SEKS ŠKANDAL

V javnost pricurljale šokantne podrobnosti afere: »Namesto ljubezni je izbrala denar«

Njuno razmerje naj bi trajalo dve leti.
Fotografija: Jelena se ni želela ločiti. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena se ni želela ločiti. FOTO: Instagram

Na dan prihajajo številne podrobnosti afere, o kateri govori ves Balkan. Vir blizu Ognjena Vranješa trdi, da se je razmerje med Jeleno Karleuša in Ognjenom, ki se je končalo z javnim obračunavanjem in spolnim škandalom, začelo z nedolžnim dopisovanjem, ko se je ona ironično odzvala na neko njegovo spletno objavo.

Ognjen Vranješ. FOTO: Instagram
Ognjen Vranješ. FOTO: Instagram
Dopisovanje je menda trajalo 2,5 meseca. Že od samega začetka je baje med njima obstajala medsebojna privlačnost. Jeleni je prijala pozornost, ki ji jo je posvečal, on pa se je trudil, da ji je vsak trenutek dal vedeti, da je zanj najlepša. Prvič sta se sestala v Beogradu. 

Duško je vedel za razmerje

»Ko sta prebila led, sta postala nerazdružljiva. Videvala sta se povsod; v Beogradu, v krajih, kjer je on igral, po njenih nastopih ... Bila sta nerazdružljiva. Ko je bilo le možno, sta se sestala. Po letu dni ljubimkanja pa si je začel Ognjen domišljati, da se bo Jelena od Duška ločila, zato je ženi Danijeli priznal vse in dejal, da želi ločitev. Duško je več kot leto dni vedel za njuno razmerje, a ga to ni motilo, saj je tudi sam imel ljubimke,« je dejal vir.

Namesto Ognjena izbrala Duškov denar

Toda Jelena je pogovor o ločitvi mesece in mesece odlagala, tako da je Ognjen sprevidel, da od tega ne bo nič. V tem obdobju je Duško na Kitajskem podpisal večmilijonsko pogodbo, Jelena pa je menda tedaj obrnila ploščo in ločitev ni bila več realna možnost. Dejstvo, da je Jelena izbrala Duškov denar, je Ognjena razbesnilo in je z njo prekinil vse stike.

Burno razmerje, ki je doživljajo vzpone in padce, se je po vsej verjetnosti dokončno končalo, ko je Duško na pevkinem telefonu našel sočna sporočila ...

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije