SORAJA

Udeleženka slovenskega BB zvodniku nastavila zanko

Zato da bi jo policija umaknila z liste ...
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Starleta Soraja Vučelić (32), spomnili se je boste predvsem kot udeleženke slovenskega resničnostnega šova Big Brother iz leta 2015, se je znašla na seznamu oseb, ki od lanskega leta niso dobrodošle v Srbiji. To pomeni, da ne morejo prečkati meje in vstopiti v državo.

Potem ko je iz Črne gore z letalom pristala v Beogradu, so jo v skladu z zakonom o tujcih, na podlagi katerega lahko brez posebne razlage vstop v državo prepovejo tujim državljanom zaradi varovanja javnega reda oz. varnosti države, vrnili nazaj. Da pa bi zadovoljila zahteve policije, je nastavila zanko zvodniku Mihajlu Maksimovič, je za srbski Kurir povedal vir, ki je blizu pevki in voditeljici. 



Čeprav Soraja živi v Srbiji, srbskega državljanstva nima. »Ona je črnogorska državljanka, vendar je do takrat živela v Srbiji. Ker ni smela v Beograd, je poskušala, da bi odstranili s seznama na različne načine in prek različnih ljudi. Pred kratkim se je odločila, da bo srbskim preiskovalcem pomagala pri aretaciji Maksimovića v upanju, da ji bodo dovolili vrnitev v Srbijo.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije