UŽIVA

Udeleženka slovenskega BB zaročena z bogatim Rusom

Zaročenca skrbno skriva.
Fotografija: Soraja Vučelić pravi, da je zaljubljena v najlepšega moškega na svetu. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Soraja Vučelić pravi, da je zaljubljena v najlepšega moškega na svetu. FOTO: Zaslonski posnetek

Srbska starleta Soraja Vučelić (32), ki je pred leti gostovala tudi v slovenskem Big Brotherju kot posebna gostja, je menda zaročena. Njen izbranec naj bi bil eden najbogatejših Rusov, njegovo ime naj bi bilo Vladimir, Soraji pa naj bi poklonil 150.000 evrov vredni zaročni prstan. Kaj več o tem Rusu ni znano, je pa Soraja le pokazala svojega dragega. Pravzaprav je pokazala delček njegove roke, saj je objavila fotografijo, na kateri se držita za roke, na katerih oba nosita vpadljive ure, o zaročnem prstanu pa ni ne duha ne sluha.

Čeprav je na fotografiji viden le delček skrivnostnega zaročenca, pa so mnogi opazili zanimivo podrobnost – nenavadno tetovažo. Srbski mediji so poročali, da sta se Soraja in sin ruskega tajkuna noro zaljubila pred tremi meseci in se se odločila poročiti. Svojo drago je Vladimir za roko zaprosil na večerji v eni najdražjih moskovskih restavracij.



Soraja, ki so jo lani povezovali s prav tako bogatim nemškim modnim oblikovalcem Philippom Pleinom (40), medtem objavlja utrinke iz svojega razkošnega življenja.





Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije