ŠOK

Udeleženka Kmetije posnela selfi, sedla v avto ter umrla, ko se je vračala domov

Ravno zdaj predvajajo finalni teden priljubljenega resničnostnega šova.
Fotografija: Stara je bila komaj 24 let. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Stara je bila komaj 24 let. FOTO: Facebook

Poročali smo, da je včeraj ob 5. uri v kraju Topolje v Baranji v prometni nesreči umrla Edita Ptičar (24), ki je nastopala v hrvaški različici šova Kmetija (Farma). Poškodbam je podlegla na kraju nesreče, v audiju 80, s katerim sta se vračala domov, pa je bil z njo še njen 26-letni fant, ki je hudo poškodovan. Oba sta bila nepripeta. Z vozilom sta zletela s ceste, pristala v jarku in ob tem še padla iz vozila, piše 24sata.

Spomnimo, Edita je bila v hrvaški različici resničnostnega šova Kmetija, ki so jo snemali lani, 11 tednov. Ravno zdaj na eni od hrvaških televizij predvajajo finalni teden. Pretreseni kolegi iz šova ne morejo verjeti, kakšna tragedija je doletela sotekmovalko, saj je samo nekaj ur prej na družabnem omrežju objavila fotografijo, s katere je razvidno, kako se s prijatelji zabava na kavi.




»Edita je bila vedra, vesela in pozitivna. Rada je delala. Njena smrt me je zadela v srce. Slišali sva se pred nekaj dnevi ter se pogovarjali, da bi šli kam skupaj. V šoku sem,« je povedala Matea Jambreković (23), njena kolegica iz šova. Vest o tragediji je pretresla tudi Majo Putico (30): »V šoku sem. Spomnim se njenega prvega nasmeha. Nisva se veliko družili, a bila je super dekle.«

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije