ODKRITA

Trumpova prva žena šokirala: povedala je, kaj si misli o Melanii (VIDEO)

Ivana Trump razkrila, da z Melanijo ni veliko v stiku.
Fotografija: Trumpova prva žena o Melanii nima najboljšega mnenja. FOTO: Tom Brenner, Reuters
Odpri galerijo
Trumpova prva žena o Melanii nima najboljšega mnenja. FOTO: Tom Brenner, Reuters

Ivana Trump, prva žena predsednika ZDA Donalda Trumpa, je pred dnevi dala prvi intervju, odkar je njen nekdanji mož zmagal na volitvah.

Ivana, rojena v Češkoslovaški leta 1949 kot Ivana Zelničkova, je bila s Trumpom poročena med letoma 1977 in 1992, v zakonu so se jima rodili trije otroci: Donald mlajši, Eric in Ivanka. Ločila sta se, ko je izvedela, da jo vara z njeno prijateljico Marlo Maples, ki je nato postala njegova druga žena. Čeprav je bila takrat nanj zelo jezna (znan je njen stavek: Don't get mad, get everything – Ne bodi jezna, vse mu poberi), sta danes zelo dobra prijatelja, kot je razkrila v oddaji Loose Women. Dodala je, da sta redno v stiku, priznala pa je, da njegove sedanje žene, Sevničanke Melanie Trump ne pozna dobro. »Ne, govorim neposredno z gospodom predsednikom,« je odgovorila na vprašanje, ali govori s prvo damo, je pa Melanio spoznala.
 
Preberite tudi:

Melania ga bo za ušesa: Trump naj bi ji porinil jezik v usta



Na vprašanje, ali meni, da je Melania dobra prva dama, je bila odkrita: »Nisem prepričana. Zelo je tiha in ne gre na veliko prireditev. Gre tja, kamor mora iti, a ne govori veliko.« Seveda je imela veliko bolj pohvalne besede o svoji hčeri Ivanki, ki deluje kot svetovalka svojemu očetu: »V Beli hiši je vsak dan, veste? Vsak dan je ob očetu. Ve, kaj se dogaja. Mislim, da bi definitivno nekega dne postala prva ženska predsednica. Zelo je pametna, lepa je.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije