ZALEZOVALKA

Trepeta za otroka in ljubljeno

Zalezovalka pred vrati pustila paket. Pevec ni zahteval zaščite za bivšo.
Fotografija: Z Gwyneth kljub ločitvi ostajajo družina. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Z Gwyneth kljub ločitvi ostajajo družina. FOTO: instagram

Življenje se mu je umirilo, vanj se je vnovič naselila sreča. Chrisa Martina je po ločitvi od Gwyneth Paltrow začelo vsrkavati v vrtinec žalosti in bridkosti, kar je sicer uspešno skrival pred javnostjo, a so njegove srčne borbe vseeno opazili najbližji, predlani pa je v pevčevo življenje spet posijalo sonce.
Pred petimi leti mu je Anthony Wells grozil, da mu bo ustrelil otroka.
Pred petimi leti mu je Anthony Wells grozil, da mu bo ustrelil otroka.

V podobi mične Dakote Johnson, ki mu jo je predstavil njun skupni prijatelj. "Srečna sem," je sicer vse, kar je o njuni ljubezni dejala Dakota, četudi njuna žareča obraza, ko sta skupaj, razkrivata več kot tisoč besed. Zdaj pa je nad njuno srečo privršal grozeč oblak.

V pevčevo življenje je namreč vse pogumneje začela posegati njegova obsedena oboževalka, blodno prepričana, da je ona Chrisova prava ljubezen. Dakota pa potemtakem motnja, ki jo je nujno odstraniti.
 

Grožnje s smrtjo


Že pred časom je svetlolasi frontman skupine Coldplay v eni svojih oboževalk zbudil pretirano zanimanje. To je preraslo v obsedenost. Njena blodna ljubezen jo je večkrat privedla do njegove posesti, verjetno v upanju, da se srečata iz oči v oči.
Malce moteno oboževalko je zadel naravnost v srce. FOTO: Guliver/cover images
Malce moteno oboževalko je zadel naravnost v srce. FOTO: Guliver/cover images

A če je zvezdnik spočetka še poskušal odmislili tiho prisotnost zalezovalke v svojem življenju, ni mogel več sedeti le križem rok, ko je začela v že tako mučno sitaucijo vpletati osebe, ki so mu najbližje. Prejemati je namreč začel pisma, vselej z malenkost bolj zloveščo vsebino, v katerih so ga najbolj zbodle omembe njegovih otrok – v zakonu z Gwyneth sta mu na svet privekala danes 14-letna ​Apple in dve leti mlajši Moses –, smrti ter samomora, najverjetneje pa motena neznanka ni izpustila niti Dakote, saj je pevec zaprosil za nalog prepovedi približevanja njemu, njegovi hčerki, sinu in ljubljeni.

Prepričan je, da ni le neškodljiva zalezovalka, temveč resnična grožnja njegovim najbližjim. Sploh paket, ki ga je nedavno odvrgla pred njegovimi vrati, mu je nagnal tolikšen strah v kosti, da je še v tistem trenutku poklical policijo. Varuhom zakona je natančno popisal njeno vse bolj obsedeno vedenje, pisne izjave so podali tudi njegovi varnostniki.
Prepričan je, da zaščito potrebuje tudi njegovo dekle Dakota Johnson. FOTO: Guliver/Cover images
Prepričan je, da zaščito potrebuje tudi njegovo dekle Dakota Johnson. FOTO: Guliver/Cover images

Prošnji po sodnem odloku prepovedi približevanja, v katerem Martin navaja, da potrebujejo zaščito njegova otroka in Johnsonova, pa je dodal tudi oboževalkin kriminalni dosje. Zalezovalka, ki ji je policija že izdala uradno opozorilo, se do naslednjega sodnega zaslišanja menda še v tem mesecu Chrisu, Apple, Mosesu in Dakoti ne sme približati na manj kot 100 metrov. Velja pa dodati, da pevčeva bivša žena ni navedena na seznamu oseb, ki potrebujejo zaščitno.
 

Za otroka je že trepetal


Pevec verjetno ve, kdaj je treba ukrepati in kdaj je neka grožnja resnična. Ni namreč prvič, da trepeta za svoja otroka. Pred slabimi petimi leti mu je življenje namreč prek družabnih omrežij začel greniti paranoični shizofrenik Anthony Wells, ki ga je zasipaval z zloveščimi in sovražnimi tviti ter sporočili, v prvi vrsti uperjenimi proti pevčevima otrokoma.


Med drugim je Wells zvezdniku zagrozil, da bo njegovima Apple in Mosesu v glavo poslal kroglo. Martin si je pošteno oddahnil, ko je sodnik Anthonyja strpal v bolnišnico za duševne bolezni in mu hkrati prepovedal s prestrašenim zvezdnikom navezati kakršen koli stik še nadaljnjih pet let. Kar pa se izteče v tem letu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije