ZADNJI BOŽIČ

Tragedija v družini slavnega pevca: umrla je natanko tri leta za njim

Vzrok smrti sestre Georgea Michaela še ni znan.
Fotografija: George Michael je imel dve sestri, mlajša je umrla na isti dan kot on – na božič. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
George Michael je imel dve sestri, mlajša je umrla na isti dan kot on – na božič. FOTO: Guliver, Getty Images

Družino pokojnega britanskega pevca George Michaela je prizadela še ena tragedija. Točno tri leta po njegovi smrti je umrla še njegova sestra, 55-letna Melanie Panayiotou.

Melanie je v sredo na njenem domu v Londonu našla starejša sestra Yioda Panayiotou. Policija je smrt potrdila in sporočila, da ne gre za nič sumljivega. Vzrok smrti naj bi razkril oglednik.

Frizerka Melanie in njen slavni brat sta si bila blizu in je podedovala del njegovega bogastva. Le nekaj dni pred svojo smrtjo in tretjo obletnico Georgeeve smrtim je v izjavi za javnost njegovim oboževalcem sporočila, da njihova prijazna sporočila družini pomenijo veliko in ji pomagajo v težkih časih. Novembra je v intervjuju spregovorila o bratu, češ da je bil ponosen na to, da je gej, in tako zanikala besede pevca Eltona Johna, češ da je bilo Georgeu neprijetno zaradi njegove spolne usmerjenosti. Ta je postala javno znana leta 1998, ko so Georgea aretirali, ker je na javnem stranišču v Los Angelesu k spolnemu dejanju nagovarjal policista v civilu.

Tako Melanie kot Georgea je poleg sestre Yiode preživel njun oče Jack, za katerega je božič postal preklet dan. Njegov sin George je pred leti, še kot član dueta Wham, prepeval o zadnjem božiču (pesem Last Christmas je bila velika uspešnica). Pred tremi leti je prav na božič umrl George (obdukcija je pokazala, da je imel povečano srce in da se mu je v jetrih nabirala maščoba), ki je bil star 53 let, zdaj pa še njegova sestra.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije