OŽIVLJANJE

Tony jo je našel na tleh sobe:Izgubila je zavest, nekaj v zvezi z njenimi možgani

Menda jo je zadela možganska kap, moral jo je oživljati. Dubravkino stanje je zdaj stabilno.
Fotografija: »Hvala bogu, Duda je dobro,« si je oddahnil pevec.
Odpri galerijo
»Hvala bogu, Duda je dobro,« si je oddahnil pevec.

Po dneh trepetanja za ženino življenje je hrvaškemu pevcu Tonyju Cetinskemu odleglo. »Hvala bogu, Duda je v redu. Njeno stanje je stabilno, spet je zmagovalka življenja,« se mu je odvalil kamen od srca, ob čemer se je srčno zahvalil osebju reške bolnišnice, ki bdi nad njegovo Dubravko, ki se ji je zaobljubil pred petimi leti, pred tednom dni, ko ji je nenadoma postalo slabo ter je izgubila zavest, pa skoraj izgubil.
Za Tonyja in njegovo drago so držali pesti tudi pevčevi oboževalci.
Za Tonyja in njegovo drago so držali pesti tudi pevčevi oboževalci.

K sreči je Toni ostal priseben in ji je dal prvo pomoč, jo oživljal in poklical reševalce, ki so bili hitro tam in Dubravko v slabi uri prepeljali v bolnišnico na Reki. »Hvala, Toni, rešil si mi življenje,« se mu je zahvalila ljubljena. Reševalci so bili hitro tam, da je bila Dubravka v manj kot eni uri že v bolnišnici.« Kjer je bil ves ta čas tik ob njej Toni ter ji vlival moč.

V Dubravki ni našel le ljubezni svojega življenja. »Je moj angel, moja opora, v življenje mi je prinesla mir in stabilnost,« se je najdražji pred časom zahvalil hrvaški zvezdnik, prepričan, da ga je s svojo ljubeznijo rešila. In prav te besede so ji v dneh, ko je njeno življenje viselo na nitki, privrele v spomin in ji dajale moč. »Hvala, Tony, rešil si mi življenje. Zdaj sva si bot,« mu je dejala, ko se ji je v lica vrnilo nekaj barve, četudi še vedno leži v bolnišnični postelji. A vendar se je zaljubljencema vrnilo upanje, da bo še vse v redu, čeprav je bila njuna vera v lepši jutri v minulih dneh na preizkušnji.
Tudi ona mu je rešila življenje. Zdaj sta si bot.
Tudi ona mu je rešila življenje. Zdaj sta si bot.

Bila sta na svojem istrskem domu v vasi Radetići. Med pospravljanjem po hiški je Dubravko nenadoma obšla slabost, v hipu je izgubila tla pod nogami, pred očmi se ji je stemnilo. »Izgubila je zavest, nekaj v zvezi z njenimi možgani. Tony jo je našel na tleh sobe,« je povedala pevčeva babica Milda Cetinski in dodala, da Dubravka te dni okreva na Reki, vrsto preiskav pa da so opravili v bolnišnici v Pulju. Menda je doživela možgansko kap, pišejo hrvaški tabloidi, čeprav zakonca tega nista ne potrdila ne ovrgla.


Kakor koli, zdaj je že iz najhujšega. Počuti se dobro. A vendar zakonca Cetinski tega morda ne bi mogla napisati, če ne bi pevec ohranil mirne krvi. »Kar te ne ubije, te naredi še močnejšo,« je prepričana Dubravka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije