LJUBEZEN

Sultan se je v misico zaljubil na prvi pogled

Objavljeno 19. julij 2019 22.55 | Posodobljeno 19. julij 2019 22.55 | Piše: B. K. P.

Žena Muhamada V. razkrila, kako sta se spoznala. Zaprosil jo je ob njunem drugem srečanju.

Bila je ljubezen na prvi pogled.
Rihana Oksana Voevodina, 27-letna nekdanja miss Moskve, ki je od novembra lani žena sultana Muhamada V., je oboževalce razveselila z novimi fotografijami, za katere je pozirala z možem ter njunim dvomesečnim sinčkom Ismailom Leonom.
image
Oksana z možem in prvorojencem živi v razkošni palači v provinci Kelantan.

Poleg tega je Oksana, ki je pred poroko s takrat še kraljem prestopila v islam, končno razkrila, kako se je par spoznal in zaljubil. Muhammad V. je kar 22 let starejši od nje, zaradi poroke z nekdanjo udeleženko resničnostnega šova, v katerem se je ta brezsramno poljubljala s soudeležencem, pa je moral s položaja odstopiti, saj se kaj takšnega za vladarja strogo muslimanske dežele, kot je Malezija, ne spodobi. Kljub temu sultan ostaja vladar province Kelantan, Oksana pa o svojem sinu še naprej govori kot o bodočem malezijskem kralju.

Muhamad in Oksana, ime Rihana si je dodala, potem ko je prestopila v islam, sta se spoznala spomladi 2017 v Evropi prek skupnega prijatelja in Muhamad se je mladi lepotici predstavil kot kralj Malezije. »In jaz sem kraljica Moskve,« je odgovorila Oksana, prepričana, da se šali.
22
let razlike je med zakoncema.


»Ves večer sva se pogovarjala in si izmenjala telefonski številki. Nedolgo zatem sem zasledila nekaj novic o malezijskem kralju in izkazalo se je, da gre za mojega novega prijatelja,« je razkrila Oksana.
image
Sina Ismaila Leona je rodila maja. FOTOGRAFIJE: Instagram

»Vsak dan sva se slišala in zelo sva si želela, da bi se znova srečala, a to ni bilo mogoče, saj bi morala službeno odpotovati v New York pa tudi v domovini sem imela veliko dela. Muhamad me je prosil, naj ne sprejmem službe v ZDA, preden se znova ne srečava, in povabil me je v Malezijo. Šla sem z mamo, dežela naju je očarala. Še bolj pa me očaral moj bodoči mož, ko je pripravil romantično večerjo, in priznal, da se je zaljubil vame tisti trenutek, ko me je zagledal,« je zgodbo nadaljevala Oksana in še priznala, da jo je tisti večer tudi zaprosil.
Muhamad se je mladi lepotici predstavil kot kralj Malezije, Oksana, prepričana, da se šali, pa mu je odgovorila, da je kraljica Moskve.


»Zdaj je Malezija domovina mojega sina, in vsakič, ko ga pogledam, sem presrečna, da sem se tistega večera pravilno odločila,« je še dejala. 
Deli s prijatelji