LJUBEZEN

Sultan se je v misico zaljubil na prvi pogled

Žena Muhamada V. razkrila, kako sta se spoznala. Zaprosil jo je ob njunem drugem srečanju.
Fotografija: Bila je ljubezen na prvi pogled.
Odpri galerijo
Bila je ljubezen na prvi pogled.

Rihana Oksana Voevodina, 27-letna nekdanja miss Moskve, ki je od novembra lani žena sultana Muhamada V., je oboževalce razveselila z novimi fotografijami, za katere je pozirala z možem ter njunim dvomesečnim sinčkom Ismailom Leonom.
Oksana z možem in prvorojencem živi v razkošni palači v provinci Kelantan.
Oksana z možem in prvorojencem živi v razkošni palači v provinci Kelantan.

Poleg tega je Oksana, ki je pred poroko s takrat še kraljem prestopila v islam, končno razkrila, kako se je par spoznal in zaljubil. Muhammad V. je kar 22 let starejši od nje, zaradi poroke z nekdanjo udeleženko resničnostnega šova, v katerem se je ta brezsramno poljubljala s soudeležencem, pa je moral s položaja odstopiti, saj se kaj takšnega za vladarja strogo muslimanske dežele, kot je Malezija, ne spodobi. Kljub temu sultan ostaja vladar province Kelantan, Oksana pa o svojem sinu še naprej govori kot o bodočem malezijskem kralju.

Muhamad in Oksana, ime Rihana si je dodala, potem ko je prestopila v islam, sta se spoznala spomladi 2017 v Evropi prek skupnega prijatelja in Muhamad se je mladi lepotici predstavil kot kralj Malezije. »In jaz sem kraljica Moskve,« je odgovorila Oksana, prepričana, da se šali.


»Ves večer sva se pogovarjala in si izmenjala telefonski številki. Nedolgo zatem sem zasledila nekaj novic o malezijskem kralju in izkazalo se je, da gre za mojega novega prijatelja,« je razkrila Oksana.
Sina Ismaila Leona je rodila maja. FOTOGRAFIJE: Instagram
Sina Ismaila Leona je rodila maja. FOTOGRAFIJE: Instagram

»Vsak dan sva se slišala in zelo sva si želela, da bi se znova srečala, a to ni bilo mogoče, saj bi morala službeno odpotovati v New York pa tudi v domovini sem imela veliko dela. Muhamad me je prosil, naj ne sprejmem službe v ZDA, preden se znova ne srečava, in povabil me je v Malezijo. Šla sem z mamo, dežela naju je očarala. Še bolj pa me očaral moj bodoči mož, ko je pripravil romantično večerjo, in priznal, da se je zaljubil vame tisti trenutek, ko me je zagledal,« je zgodbo nadaljevala Oksana in še priznala, da jo je tisti večer tudi zaprosil.


»Zdaj je Malezija domovina mojega sina, in vsakič, ko ga pogledam, sem presrečna, da sem se tistega večera pravilno odločila,« je še dejala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije