LJUBEZEN NE POZNA STAROSTI

Stefani (24) in Don (69): Stalno seksava, tudi med večerjo

Objavljeno 20. april 2019 21.13 | Posodobljeno 20. april 2019 22.39 | Piše: T. V.

Z njegovim sinom je hodila v vrtec.

Stefani in Don Walper. FOTO: posnetek zaslona
Milijana Bogdanović (21) in Milojko Božić (74) imata konkurenco. Da ljubezen ne pozna starostne omejitve, dokazujeta tudi Stefani (24) in Don Walper (69). Spoznala sta se pred štirimi leti v Donovem najljubšem lokalu v Armstrongu v Britanski Kolumbiji v Kanadi. Danes sta poročena in imata enoletnega sina.

Kmalu za tem, ko sta se spoznala, je Don v postelji Stefani začel pripovedovati o svoji nekdanji ženi in njunem sinu. Zgrožena Stefani je ugotovila, da je z njegovim sinom skupaj hodila v vrtec, kasneje pa tudi v osnovno in srednjo šolo. Z Donovim sinom trenutno ne govorita, imata pa svojega sina, ki sta ga poimenovala Lachlan.

»Veliko ljudi ne razume, da so zveze s tako veliko razliko v letih tudi lahko prave in da delujejo. Vsi mislijo, da gre za nekaj drugega. Sprašujejo me, kako ga imam lahko rada. Nekoga ljubiš, ker ga ljubiš! Vsi mislijo, da sem koristolovka. Če sem, kje je ta korist, ta denar? Nekateri ljudje so preprosto zlobni. Mislijo, da sem koristolovka, da imam težave z očetom, da se ne morem sama preživljati in da potrebujem moškega, da me reši,« o očitkih, ki letijo na njuno razmerje, pravi Stefani.
image
Med njima je 45 let razlike. FOTO: posnetek zaslona

Don pa je za britanski The Mirror spregovoril o njunem spolnem življenju in se pohvalil, da se počuti mladostnega, da pa so se stvari od rojstva sina nekoliko spremenile. »Na začetku sva ves čas seksala. Ob dveh zjutraj, ob petih zjutraj, popoldne, pred večerjo, po večerji, med večerjo, na strehi, na balkonu, na tleh, ni bilo pomembno. Bila sem s fanti moje starosti in Don je najstarejši, s katerim sem bila, a ve, kaj dela. Všeč mi je, ker ne traja vsega skupaj dve sekundi,« pravi Stefani.

Njen brat nad njenim možem ni navdušen, njena starša pa pravita, da imata dober zakon in da je Don dober oče.
Deli s prijatelji