11 LET OD SMRTI

Ste slišali, kaj se je zgodilo z največjo ljubeznijo pokojnega Tošeta?

Mineva 11 let od tragične smrti pevca z angelskim glasom.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

Nekdanja rokometašica ter bivše dekle nesrečno umrlega makedonskega pevca Tošeta Proeskega je srečno poročena z Johanom, gostincem iz Skopja, s katerim ima sina Maksima (3). Pet let po njegovi smrti se je Andrijana Budimir poročila z moškim, s katerim je bila tedaj leto dni. Ta je ločen, iz prejšnjega zakona pa ima dva otroka, se ob 11. obletnici smrti prezgodaj preminulega pevca spominja portal 24sata.


»Presrečna sem in že zdaj napovedujejo, da je Maksim bodoči rokometaš kluba Metalurg ter reprezentant naše čudovite dežele,« je takrat dejala po rojstvu sina.

Bila je dolgoletno dekle Tošeta, a se je po njegovi smrti  umaknila iz medijev. Prav tako je ni bilo na promocijo skladbe, ki je bila objavljena 25. januarja 2013, na njegov rojstni dan. Njeni prijatelji so izostanek opravičili, češ da ima številne obveznosti. Že dolgo pa je znano, da nima dobrih odnosov z družino pevca ter da se izogiba obiska njegovega groba, ko so tam predstavniki medijev in oboževalci.

S pevcem sta bila par med letoma 2001 in 2004, tri leta kasneje sta ob njegovem rojstnem dnevu zvezo obnovila.



Po njegovi smrti je morala celo dokazovati, da sta bila par, na njegovem pogrebu pa je kričala in se zvijala od bolečin ob mnogo prezgodaj izgubljeni ljubezni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije