VROČ VIDEO

Stari posnetek Meghan, javnost zgrožena: To je ceneno in vulgarno (VIDEO)

Posnetek je nastal leta 2013.
Fotografija: Meghan Markle. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Meghan Markle. FOTO: Reuters

Med viharjem, ki ga je povzročil t. i. megxit, je ponovno naplavilo provokativni posnetek Meghan Markle, ki je nastal že leta 2013.
 
Preberite tudi:
Meghanin oče na sodišču, hčer bi lahko označil za lažnivko
Meghan prepovedali sodelovati, med Williamom in Harryjem ostro počilo že večkrat

Preden je spoznala princa Harryja, je bila Meghan igralka, skušala pa se je uveljaviti tudi v Hollywoodu. Da ti uspe v meki filma, pomeni tudi, da se moraš pojavljati v medijih, zato je leta 2013 posnela video za revijo Men's Health, na katerem izzivalno in v zapeljivi opravi pripravlja hamburger.

Po napovedi Meghan in Harryja, da ne želita biti več člana kraljeve družine oziroma da se želita podati na drugačno življenjsko pot, so se na spletnih omrežjih številni obregnili ob omenjeni video, vojvodinji Sussekški pa najbolj očitajo to, da se predstavlja kot vegetarijanka in feministka, česar pa s posnetka ni razbrati.

»Predvsem to ni seksi, ampak izumetničeno, vidi se, da nikoli ni znala igrati,« je bil oster en komentator, drug pa ni bil nič prizanesljivejši: »Obupno ceneno in neprepričljivo. Nič čudnega, da ji hollywoodska kariera nikoli ni uspela, še reklame ne zna posneti, kot je treba.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije