NJENA ZASEBNOST

Srečen zakon je za igralko smisel življenja

Julia Roberts zasebnost uspešno skriva pred javnostjo.
Fotografija: Julia Roberts spada med najlepše ženske Hollywooda. FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Julia Roberts spada med najlepše ženske Hollywooda. FOTO: Guliver/Cover Images

Ameriška megazvezdnica Julia Roberts spada med redke, ki jim je uspelo obraniti zasebno življenje pred rumenim tiskom. Tako do nedavnega ni bilo prav veliko znanega o njeni poroki z Dannyjem Moderjem, čeprav imata zakonca skupaj kar tri otroke.
V enem dnevu je dobila 108.000 sledilcev. FOTO: Julia Roberts/Instagram
V enem dnevu je dobila 108.000 sledilcev. FOTO: Julia Roberts/Instagram

Igralka, ki zdaj promovira novo serijo Homecoming, ki je nastala pod okriljem produkcijske hiše HBO, je o njem povedala: »Veste, čudovito človeško bitje je. Skupaj se odlično zabavava.« Julija je nedavno začela objavljati fotografije na instagramu. »Ali lahko objavim to fotografijo, sem ga vprašala, ko sva ležala na postelji. To je čudno vprašanje, novo v mojem besednjaku. Pa je rekel, da lahko, in sem jo objavila.«
Danny je prav tako zaposlen v filmski industriji. FOTO: Guliver/Cover Images
Danny je prav tako zaposlen v filmski industriji. FOTO: Guliver/Cover Images

Tako je 50-letna zvezdnica pred enim tednom objavila posnetek, na katerem objema svojega moža. Pod fotografijo se zahvaljuje poletju, ki ji je prineslo veliko veselja.
Zasebnost je za zakonca tako pomembna, da ju v javnosti niso videli skupaj vse od leta 2017, ko sta obiskala neki dogodek v organizaciji Oprah. Prav zaradi tega so se pojavile govorice, da je njun zakon tik pred razpadom.
Fotografija, ki jo je objavila na instagramu. FOTO: Julia Roberts/Instagram
Fotografija, ki jo je objavila na instagramu. FOTO: Julia Roberts/Instagram

No, sodeč po njenih objavah na instagramu ima srečen in bogat zakon. Verjeli ali ne, ko je odprla račun, je zgolj v enem dnevu dobila 108.000 sledilcev, sama pa za zdaj še nikomur ne sledi. Prav tako ne omogoča, da bi njene objave kdo komentiral.

Preden je spoznala svojega moža pred 15 leti, je bila zelo sebična oseba. Tako je vsaj prepričana. »Sama sebi sem bila prioriteta, majhna sebičnica, ki je tekala naokoli in snemala filme.« Mož jo je povsem spremenil. »Če pomislim, zakaj je moje življenje takšno, kakršno je, je to on. Vse izvira iz tega.« Spoznala sta se med snemanjem filma Mehikanec, v katerem je nastopala z Bradom Pittom, Danny pa je bil snemalec. Po dveh letih zmenkarij sta se leta 2002 poročila na njenem ranču v Novi Mehiki.

Od takrat pogosto delata skupaj pri istih filmih. Skupaj imata dvojčka Hazel Patricijo in Phinnaeusa Finna Walterja, ki sta stara 13 let, in 11-letnega Henryja Daniela

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije