STRAŠNO

Srce parajoča izpoved pevke: Posilili so me, omamili in zadrževali

Duffy je razkrila, kje je bila zadnjih deset let in zakaj je povsem izginila iz sveta glasbe.
Fotografija: Duffy leta 2009. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Duffy leta 2009. FOTO: Reuters

Le kdo se ne spomni skladb Mercy, Well, Well, Well, Warwick Avenue in še nekaterih, ki so prikupno pevko Duffy pred približno desetimi leti izstrelile med svetovno znane glasbenike. Čeprav je bila njena kariera na vrhuncu, pa je pevka leta 2010 povsem poniknila. Le tu in tam je bilo po radiu še slišati njene hite, a Duffy v javnosti ni bilo opaziti.

Pevka, ki naj bi bila po besedah nekaterih, ki so sodelovali z njo, izjemno prijazna, a nekoliko ekscentrična in čudna, se je izselila iz svojega 12 milijonov vrednega stanovanja v Kensingtonu. Po nekaterih informacijah naj bi se preselila na jug Londona, po drugih pa naj bi živela s prijateljem v Welsu.


 

Travmatično doživetje je prebolevala deset let


Po dolgih letih molka in spraševanja, kam je izginila, pa je Duffy v teh dneh na instagramu objavila nekaj, kar je pretreslo Otok in njene oboževalce. Razkrila je, da je preživljala izjemno težke čase in da se je postavljala na noge po travmatični izkušnji, ki jo je doživela.

»Samo mislite si lahko, kolikokrat sem si zamišljala, da bom zapisala. Kako bom zapisala in kako se bom po tem počutila. Nisem povsem prepričana, da je to pravi trenutek,« je napisala na začetku in nadaljevala, da ve, da se mnogi sprašujejo, kaj se je zgodilo z njo in zakaj je izginila. »Zdaj sem dobro in sem na varnem. Bila sem posiljena, omamljena in nekaj dni so me zadrževali v ujetništvu. Seveda sem preživela, a je trajalo kar nekaj časa, da sem okrevala,« je razkrila in dodala, da se je v zadnjih desetih letih posvečala temu, da bi znova zasijalo sonce v njenem srcu.

Pojasnila je tudi, zakaj se ni že prej odločila, da bi spregovorila. Pravi, da ni želela, da bi svet videl žalost v njenih očeh.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije