Sramežljivi Ron Weasley je postal oče

Rupert Grint in Georgia Groome sta dobila hčerko. Daniel Radcliffe je prepričan, da se bo odlično znašel v novi vlogi.
Fotografija: Rupert in Georgia sta postala očka in mamica. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Rupert in Georgia sta postala očka in mamica. FOTO: Instagram

Rdečelasi britanski igralec je svoje življenje delil na prej in potem. Na življenje pred Harryjem Potterjem in po njem. Ko so Ruperta Grinta leta 2000 kot tedaj 12-letnega fantiča izbrali za vlogo malega čarovnika Rona Weasleyja, nekoliko strahopetnega in sramežljivega, morda ne najbolj nadarjenega v magiji, a izjemnega kot najboljšega prijatelja čarovniškega čudežnega otroka Harryja Potterja, se je zanj vse čez noč spremenilo.
Nosečnost sta skrivala, dokler jima je to še dopuščal njen trebušček. FOTO: Instagram
Nosečnost sta skrivala, dokler jima je to še dopuščal njen trebušček. FOTO: Instagram

»To je bila nadvse vpadljiva ločnica. Pred poletjem 2000 sem živel običajno življenje; moj oče je prodajal spominke, povezane s formulo 1, mama pa je pekla poročne torte in skrbela za pet otrok. Hodil sem v državno šolo, z obema nogama stal na trdnih tleh. Nato pa je prišla vloga Rona Weasleyja. Čez noč sem zapustil šolo in stvari nikoli več niso bile enake,« je priznal Rupert, ki pa se mu je življenje zdaj ponovno obrnilo na glavo. Zarisala se je še ena ločnica, po kateri ni več ne bo kot prej, postal je namreč očka.
 

Imena nočeta razkriti


O svoji zasebnosti nikoli ni razpredal, zato so tudi njegovi oboževalci debelo pogledali, ko so pred dvema letoma izvedeli, da je prikupni rdečelasec že leta 2011 oddal svoje srce sicer precej manj znani stanovski kolegici Georgii Groome. In kot je bil uspešen pri skrivanju svojih nežnih čustev, sta bila zaljubljena golobčka podobno uspešna pri prikrivanju rjavolaskinega rastočega trebuščka. Tako sta šele pretekli mesec svetu razkrila, da sta v veselem pričakovanju. Zdaj ju je razveselil jok novorojenčka.


»Rupert in Georgia z največjem veseljem sporočata, da sta dobila hčerko. V tem za mlado družinico nadvse posebnem času prosita, da javnost in mediji spoštujejo njihovo zasebnost,« je vest o prihodu dojenčice potrdil zvezdnikov predstavnik. Kaj več iz njegovih ust ni prišlo, niti informacija o dekličinem imenu ne. A mladi starši najverjetneje niso izbrali enozložnega imena, saj se, kot je prepričan igralec, kratka imena ne podajo najbolje k njegovemu priimku. Kajti čeprav pred dvema letoma na igralčevem obzorju še ni bilo otrok, je tedaj že razmišljal o osnovanju družine in imenih otrok.

»Dopolniti 30 let je precej nenavaden občutek. Sanja se mi namreč ne, kaj je zame pripravila prihodnost. Prepustil sem bom toku in videl, kaj se bo zgodilo,« je razmišljal predlani in dodal, da se želi ustaliti in imeti otroke.
 

Čestital med prvimi


»Otrok si želim že kar hitro. Če bom dobil sina, bi ga morda lahko poimenoval Ron. To je precej dobro ime. Čeprav se bi verjetno odločil za kaj drugega, tudi ker je moj priimek precej težko poparčkati z enozložnim imenom.« A katero koli ime sta že izbrala, igralec bo verjetno odličen oče, o čemer je prepričan Daniel Radcliffe, njegov prijatelj in filmski Harry Potter, ki je bil eden prvih, ki je Rupertu čestital ob tej pomembni novici.


»Takoj ko sem izvedel, sem mu napisal sporočilo. Iz srca mu privoščim, mislim, da bo fantastičen oče,« pravi Radcliffe, ki pa skoraj ne more verjeti, da je njegov prijatelj, ki ga je spoznal še kot dečka, zdaj odrasel moški in oče. Pojma nima, kam je zbežalo preteklih deset let in več. »Srečen sem zanj, z Georgio sta že dolgo skupaj. Po drugi strani pa mi to skoraj ne gre v glavo, saj imam vedno občutek, kot da sva še vedno 16-letna mulca, ki sta se komaj dobro spoznala.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije