ANALIZA PISAVE

Šokantno pismo: Meghan skrivnostna in nastopaška?

Thomas Markle je medijem pokazal hčerino pismo. Njeno pisavo je analizirala grafologinja.
Fotografija: Pričakujeta otroka. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Pričakujeta otroka. FOTO: Reuters

Visoko noseča vojvodinja Meghan se je znova znašla v središču medijskega poročanja. Najprej so o njej konec prejšnjega tedna spregovorili njeni tesni prijatelji, ki so za ameriško revijo povedali, da je obupana vojvodinja nedolgo po majski poroki očetu Thomasu Marklu pisala pismo, v katerem ga je prosila, naj jo neha nadlegovati in vlačiti po medijih, le nekaj dni pozneje pa je svojo plat povedal še Thomas. Ta je na plan privlekel pet strani dolgo pismo, ki mu ga je 37-letna Meghan spisala avgusta lani, a ni nič kaj prijazno, v njem pa ga vojvodinja sprašuje, zakaj se ne ozira na vso bolečino, ki jo povzroča s svojimi dejanji.


Kot je znano, je Thomas Markle dvignil veliko prahu, ko je pred kraljevo poroko preveč svobodno komuniciral z mediji ter se dovolil fotografirati, ko je v nekem lokalu na računalniku gledal fotografije svoje hčere in njenega zaročenca. Sledila sta dva infarkta, po katerih so mu zdravniki prepovedali potovanje v London, kjer bi moral pred oltar popeljati hčer, kar je na koncu storil njen tast princ Charles. Vse to je Meghan izjemno prizadelo, svoje je dodala še njena polsestra Samantha Markle, ki je medijem o njej pripovedovala vse prej kot prijetne zgodbe.


Thomas in Meghan sta si bila nekoč blizu, a nič več. FOTO: Instagram
Thomas in Meghan sta si bila nekoč blizu, a nič več. FOTO: Instagram
»Tvoja dejanja so zlomila moje srce na milijon koščkov. Ne le ker si mnogim povzročil bolečino, ampak ker si se odločil lagati. Tega ne bom nikdar razumela. Medijem si dejal, da si me poklical in povedal, da te ne bo na poroko, a to se ni zgodilo. Nikdar nisi poklical. Povedal si jim, da ti nikoli nisem finančno pomagala, kar je prav tako laž. Še oktobra lani si mi poslal elektronsko pismo, v katerem si zapisal: 'Če sem bil finančno preveč odvisen od tebe, mi je žal, a prosim te, če mi boš lahko pomagala tudi v prihodnje,'« se denimo glasi del Meghaninega pisma, ki ga je medijem pokazal Thomas. Seveda so se hitro oglasili grafologi in razčlenili njeno pisavo, ki pa ne razkriva ravno prijetne osebe. Britanska strokovnjakinja Emma Bache je denimo dejala, da Meghanina močno stilizirana pisava razkriva, da je bila vojvodinja med pisanjem izjemno previdna, kot bi se zavedala, da bo njen rokopis nekega dne zašel v javnost, način pisave in zaljšanje črk pa sta po mnenju Bacheve značilna za nastopače in narcise. »Ne gre za spontano in intelektualno kreativno osebo, temveč za dobrega stratega in nastopača. Pri nekaterih črkah je znotraj krogov videti manjše kroge, kar razkriva, da gre za skrivnostno osebo, ki ne želi razkriti, kaj misli in o čem razmišlja. Je trmasta in vztraja pri svojem, hkrati pa ambiciozna in motivirana,« je dejala grafologinja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije