POVOZILI SO GA

Šok za kraljico: umrl je njen zdravnik

»Izgubili smo vodilnega, ne samo v naši bolnišnici, temveč v celotni Angliji in tudi v svetu,« je dejal šef homeopatske fakultete Greg White.
Fotografija: Britanski dvor znova žaluje. Tokrat za kraljičinim zdravnikom. FOTO: Sean Gallup, Getty Images
Odpri galerijo
Britanski dvor znova žaluje. Tokrat za kraljičinim zdravnikom. FOTO: Sean Gallup, Getty Images

V grozljivem trčenju v središču Londona je sredo umrl Peter Fisher, zdravnik in strokovnjak za homeopatijo, ki je zadnjih 15 let skrbel za zdravje britanske kraljice Elizabete II. Fisher je življenje izgubil na državni kolesarski dan. Nesreča se je zgodila okoli 9.30, ko je bil na poti v službo.

Kraljičin ginekolog je britanskim medijem razkril, da je bil Fisher izjemno cenjen zdravnik, ki je v homeopatiji videl alternativo tradicionalni medicini. »Vsi smo pretreseni zaradi te tragične izgube,« je dejal ginekolog Marcus Setchell.

Fisher je umrl, ko ga je med vožnjo zbil voznik tovornega vozila. Fisher je ostal ujet pod njegovim kolesjem in umrl, čeprav so se zdravniki izjemno trudili, da bi ga rešili.

»Slišala sem žensko, ki je grozljivo kričala, pogledala skozi okno in videla, da je pod kolesom ležal moški,« je razkrila ena izmed prič.

»Izgubili smo vodilnega, ne samo v naši bolnišnici, temveč v celotni Angliji in tudi v svetu,« je dejal šef homeopatske fakultete Greg White. »Ne bomo pretiravali, če bomo rekli, da je Peter nenadomestljiv. Bil je velikan na tem področju. Uspešen je bil tako na kliniki kot tudi pri raziskavah in podajanju znanja,« je še zaključil.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije