NAJEL PROSTITUTKO

Šok za Jeleno, preden je varala ona, je varal njen mož

Po seks škandalu in smrti mame nov udarec zanjo ...
Fotografija: Nov udarec za Karleuševo. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nov udarec za Karleuševo. FOTO: Instagram

Poročali smo že, da srbska pevka Jelena Karleuša grozi svojemu možu Dušku Tošiću z objavo zanj kočljivega videoposnetka, če bo vztrajal pri ločitvi. Kaj naj bi bilo na posnetku, ni znano, bi pa utegnilo biti kaj v povezavi z zadnjimi razkritji srbskih medijev. Ti pišejo, da je bil njun zakon v težavah, še preden je v začetku leta izbruhnil seks škandal Jelene in nogometaša iz BiH Ognjenom Vranješem.

Duško je menda Jeleno, s katero ima dve hčeri, varal. Kurir piše, da je med drugim uporabljal storitve ene izmed elitnih prostitutk nedavno aretiranega zvodnika Mihajla Maksimovića. Omenjena dama dvomljivega slovesa naj bi bila privlačna voditeljica, ki je večkrat intervjuvala njega in njo. To pa ne bi prišlo na dan, če se voditeljica ne bi hvalila s posnetki in prepisom pogovorov z nogometašem.

Duško je menda voditeljico za seks najel preko prijatelja, ki osebno pozna Maksimovića. Vir je za Kurir povedal, da je Jelena vedela za moževo zvezo s prostitutko, zato naj bi se z njim hudo sporekla, v javnosti pa kljub temu skušala prikazati podobo srečne družine.
Oba sta varala, v javnosti pa sta se skušala prikazati kot trdna družina. FOTO: Instagram
Oba sta varala, v javnosti pa sta se skušala prikazati kot trdna družina. FOTO: Instagram

Voditeljica pa je hotela oditi k njemu na Kitajsko, kjer si služi nogometni kruh, a jo je on postavil na realna tla. Vendar se ni dala in mu je pošiljala svoje zapeljive fotografije, po izbruhu škandala pa ga je skušala potolažiti, a se osramočeni Duško, ko so v javnost pricurljali vroči posnetki njegove žene in njeni obsceni pogovori z Vranješem, ni nikomur javljal.

Kaj se bo zgodilo zdaj, ni znano. Duško je nedavno na instagramu nehal slediti profilu Jelene, ji je pa po smrti njene matere stal ob strani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije