RESNIČNOSTNI ŠOV

Šok: Milojko zaradi zdravja zapustil šov in napisal oporoko

Zapisal je, da bo svoji Milijani zapustil hišo, stanovanje, avtomobil ...
Fotografija: Milijana in Milojko. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Milijana in Milojko. FOTO: Youtube

V srbskem resničnostnem šovu Parovi se vse vrti okrog najbolj kontroverznega para Milijane (21) in njenega 53 let starejšega zaročenca Milojka (74). V najnovejši oddaji sta odprla debato o razdelitvi premoženja, piše 24sata.

Potem ko je Milojko, kot je dejal, uvidel, da so Milijanine solze iskrene, je z izjavo šokiral vse tekmovalce. »Vse ji bom zapustil. Hišo, stanovanje in avtomobil,« je rekel Milojko. Izjavo bo menda podpisal, ko bodo »vse postavke urejene in jasno definirane«.

Za to gesto se je odločil po tem, ko je, piše telegraf.rs, moral zaradi zdravstvenih težav zapustiti šov. Milijano je to obvestilo zvilo in je padla v neutolažljiv jok. Zaprla se je v sobo, kjer je prebolevala odhod svojega zaročenca. Kmalu so iz produkcije obvestili, da je bil odhod Milojka le del scenarija oziroma produkcije, kar je par neizmerno razveselilo.

»Jaz, Milojko Božić, rojen 8. maja 1945 v Pilatovićih, prostovoljno izjavljam pri vsej zavesti in čisti pameti, pred narodom in celim svetom v resničnostnem šovu Parovi, da svoji zaročenki, rojeni 24. 12. 1997, prepisujem del svojega premoženja ob pogoju, da skrbi zame, me neguje in živi z mano do konca mojega življenja v objektu, za katerega se bova dogovorila. V primeru, da me zapusti, bodo mojo lastnino podedovali moji otroci,« je zapisal v dokumentu, ki so ga s skupnimi močmi sestavili vsi tekmovalci šova.

»To me sploh ne zanima,« je ves čas pisanja govorila Milijana in se držala za glavo. Ker je menda med Milijano in tekmovalcem Aleksandrom Požgajem preskočila iskrica – Milojko je namreč očitno ljubosumen –, je voditeljica šova Milijani sporočila, da bo oporoka padla v vodo, če se bo približala Aleksandru. To ji, kot kaže, ni bilo všeč, saj je z nasmeškom odgovorila, da lahko oporoko v tem primeru nemudoma razveljavijo. Milojka sicer Milijanina naklonjenost Aleksandru hudo moti, a kot kaže upa, da se bo njegova zaročenka uspešno zoperstavila mlajšemu snubcu in da bo na koncu vendarle postala Milijana Božić.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije