KRALJEVA KRI

Smili naj se vam Meghan, ne njen oče

Thomas Markle naj bi si operacijo izmislil, da se je ognil hčerine poroke. V bolnišnici, kjer naj bi ga operirali, menda še nikoli niso slišali zanj.
Fotografija: Namesto očeta jo je do oltarja popeljal njen tast. FOTO: AP
Odpri galerijo
Namesto očeta jo je do oltarja popeljal njen tast. FOTO: AP

Vsi so sočustvovali s Thomasom Marklom, ko zaradi operacije ne srcu ni mogel poleteti v Veliko Britanijo in biti s hčerko na njen poročni dan, a vir blizu Meghan Markle je pretrgal molk in dejal, da je pravzaprav Meghan tista, s katero bi ljudje morali sočustvovati. Vse skupaj, Thomasova hospitalizacija, operacija, prepoved letenja … naj bi bila velika laž, s katero je Meghanin oče menda hotel dobiti natanko to, kar je na koncu dobil – sočustvovanje. Ljudje so tako vsaj za trenutek pozabili na neumnost, ki jo je zagrešil nekaj dni prej, ko je paparacem poziral za fotografije in nekaj malega zaslužil. »Moral si je izmisliti dovolj dober razlog, ki bi opravičil njegovo odsotnost na poroki.


Po aferi s fotografijami si ni mogel privoščiti dodatne sramote. Poleg tega je potreboval zgodbo, s katero bi pozornost preusmeril s tistih fotografij. Ljudje vedno sočustvujejo z bolnimi,« pravi vir. In obstaja velika verjetnost, da govori resnico. Novinarji nekaterih britanskih časnikov so pred kraljevo poroko, ko se je razvedelo, da naj bi Thomas pristal v bolnišnici, poklicali v tisto, v kateri naj bi bil Meghanin oče, tam pa so jim dejali, da pri njih ni pacienta z imenom Thomas Markle. »Meghan je bila žalostna, razburjena, besna … ni negativnega čustva, ki ga ni izkusila v dneh pred poroko. Klicala je očeta in ga v solzah prosila, naj vendarle pride, a jo je zavrnil. Njen lastni oče. A dosegel je, kar je hotel. Ljudem se smili in vsi obsojajo Meghan, zakaj ga še ni obiskala. Verjemite, če bi bil res bolan, bi ga,« je pribila ženska, s katero sta si z vojvodinjo Susseško menda blizu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije