Smešni David se ločuje

Zahteva skupno skrbništvo nad otroki. Žena je njun razhod spremenila v seminar.
Fotografija: Čeprav je njuni ljubezni odklenkalo, so božične praznike preživeli kot družina. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Čeprav je njuni ljubezni odklenkalo, so božične praznike preživeli kot družina. FOTO: instagram

Morda je bila ljubezen na prvi pogled, ki ju je vezala skoraj 22 let in iz katere se jima je rodilo pet otrok, a vendar je komičnemu igralcu Davidu Koechnerju in njegovi ženi Leigh zdaj dokončno odklenkalo. Zvezdniški par, ki je z več kot dvema desetletjema zakonske idile kljuboval hollywoodskim ločitvenim statistikam, je klecnil in vložil ločitvene papirje. V katerih pa sta jasno, črno na belem, navedla, da to ni bila hipna odločitev, saj da sta se razšla že pred skoraj enim letom in v tem času očitno dognala, da sta se odločila pravilno.

Pisalo se je leto 1998. David je že gradil svojo igralsko kariero v slovitem šovu Saturday Night Live, čeprav ga je največji met še čakal v letu 2004, ko je ob Willu Farrelu zaigral v uspešnici Voditelj vrača udarec in nato v nadaljevanju Jebeš novice. Skratka, tistega, za njegovo zasebno življenje prelomnega leta pred 22 leti se je usedel na letalo in trčil ob svetlolaso Leigh. »Ni preteklo veliko vode, ko sva bila že poročena in v veselem pričakovanju,« je dejala blondinka, ki je o Davidu vselej govorila kot o ljubezni svojega življenja.

Leigh bo svoje izkušnje ločitve delila na seminarju. FOTO: instagram
Leigh bo svoje izkušnje ločitve delila na seminarju. FOTO: instagram

Gleda skozi rožnata očala

Kje se je zalomilo, ni znano. Vsekakor pa je bolelo, vsaj spočetka, čeprav se je Leigh v mesecih po razhodu naučila iz tega potegniti nekaj dobrega. »Ločitev je bedna, a ni treba, da trpite,« je dejala 52-letna govornica in duhovna učiteljica, ki je svojo izkušnjo razhoda in ločitve spremenila v šesttedenski spletni seminar, ki ga bo zagnala konec tega meseca. »Kdor me pozna, ve, da učim le o tem, kar sem izkusila. Trenutno grem skozi ločitev, iz katere sem se že precej naučila in se še učim,« je dejala in dodala, da jo je dolgo, celo več let, čustveno bolelo, a da se je zdaj na stvari naučila pogledati z boljše, lepše plati. In prav tega želi naučiti tiste, ki se bodo udeležili njenega seminarja, namenjenega tistim, ki gredo skozi podobno kot ona ali ki razmišljajo o ločitvi.

Leigh bo iz propadlega zakona očitno kovala dobiček, komik pa o novem življenjskem poglavju ni spregovoril še niti besedice. Na plan je pricurljalo le, da bo zahteval deljeno skrbništvo nad 13-letnima dvojčkoma Williamom in Audrey ter pet let mlajšo hčerko Eve. Najstarejša otroka odtujenega para, Charlie in Sargent, sta že polnoletna in samostojna. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije