PROMOCIJA

Skače po trampolinu in kaže spodnjice

Objavljeno 08. junij 2019 10.22 | Posodobljeno 08. junij 2019 10.22 | Piše: A. P.

Elizabeth Hurley rada objavlja žgečkljive fotografije Pri 53 letih pogosto promovira svojo znamko kopalk

Skaljanje po trampolinu FOTO: Instagram
Če verjamete ali ne, britanska igralka Elizabeth Hurley je stara 53 let, kljub temu pa se lahko pohvali s postavo, ki bi ji jo zavidala pol mlajša dekleta. Tega se še kako zaveda, saj svoje atribute redno razgrinja v filmih in tudi na instagramu, zaradi česar se je že večkrat znašla pod plazom kritik. Tudi zaradi tega, ker je številne vroče posnetke naredil prav njen mladoletni sin. Nedavno je znova razveselila oboževalce, ko je objavila posnetke, kako skače po trampolinu in nehote pokaže spodnjice. Fotografije v kopalkah in spodnjicah objavlja premišljeno, saj s tem promovira svojo modno znamko.

image
Na instagramu redno objavlja vroče fotografije. FOTO: Instagram


Elizabeth pravi, da so to poletje sarongi nepogrešljiv del ženske oprave. Odlikuje jih izjemna uporabnost, saj si jih lahko privežemo okoli vratu ali pasu, lahko jih nosimo kot krilo ali kot oblekico. Pravi, naj bodo barviti in zanimivih vzorcev, predvsem pa ne smemo varčevati z materialom. Ta naj omogoča telesu, da diha in kakovostno odvaja znoj. Nedavno je igralka spregovorila o svojem bivšem Hughu Grantu, ki mu zelo privošči poroko z izbranko Anno Eberstein. Skupaj sta bila med letoma 1987 in 2000, ko so Hugha policisti ujeli s hollywoodsko prostitutko. S tem se je njuno osemletno razmerje končalo. Od takrat je imel 57-letni igralec težave z ljubeznijo, vse dokler ni spoznal 39-letne Anne, poročila sta se minuli mesec na uradu v Chelseaju. S tem je prekršil lastno zavezo, da se ne bo nikoli poročil. »Z Anno imata tri otroke,« je povedala Elizabeth. »Ona je krasna, on pa zelo srečen moški.«

image
Spomnimo se je kot agentke v seriji filmov o Austinu Powersu. FOTO: Fb


Elizabeth v zadnjem obdobju ni nastopila v nobeni filmski uspešnici, občudovali smo jo lahko predvsem na televiziji, saj je nastopila v več odmevnih serijah. Na velikem platnu je bila nazadnje lani s filmom Phoenix Wilder in velika slonja pustolovščina. Prejel je dobre kritike, ni pa se uveljavil kot prodajna uspešnica.

image
Na instagramu redno objavlja vroče fotografije. FOTO: Instagram
Deli s prijatelji