SMRT VNUČKA

Sin mu je po desetih dneh življenja umrl v rokah

Zvezdnik Snoop Dogg objokuje nenadno smrt petega vnučka Kaia.
Fotografija: Užaloščeni zvezdnik si poskuša smrt vnuka razložiti z višjim božjim načrtom. FOTO: FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
Odpri galerijo
Užaloščeni zvezdnik si poskuša smrt vnuka razložiti z višjim božjim načrtom. FOTO: FOTO: GULIVER/COVER IMAGES

Sredi septembra je v hiši raperja Snoop Dogga zavladalo veselje. Petnajstega je namreč zadonel mili jok zvezdnikovega vnučka Kaia, ki se je rodil iz ljubezni med pevčevim najstarejšim sinom Cordejem Broadus​om in njegovo srčno izbranko Sorayo.
Corde in Soraya zdaj vso ljubezen usmerjata v hčerko Eleven. FOTO: INSTAGRAM
Corde in Soraya zdaj vso ljubezen usmerjata v hčerko Eleven. FOTO: INSTAGRAM

A še preden bi lahko dobro nazdravili novorojenčku, ki je v hipu začaral njihova srca, je privršal temen oblak neizrekljive žalosti in srčne bolečine. Še preden je Kai dobro pogledal v svet, je, star komaj deset dni, za vselej zaprl oči in za sabo pustil velikansko praznino, ki je nič in nihče ne bo nikoli moglo nadomestiti in zapolniti.

Živel je le deset dni, pa vendar je v tem tako pičlo odmerjenemu času Kai naredil več kot marsikdo v dolgem življenju. Tako je vsaj prepričan njegov užaloščeni očka, ki je v nesmiselni smrti svojega sinka, katere vzrok (vsaj javnosti) še ni znan, moral najti vsaj drobec smisla.
S svojim rojstvom 15. septembra jim je Kai prinesel svetlobo in ljubezen. FOTO: INSTAGRAM
S svojim rojstvom 15. septembra jim je Kai prinesel svetlobo in ljubezen. FOTO: INSTAGRAM

»Hvala za vse sožalne besede. A mislim, da smo ob tej žalosti morda spregledali pomembno lekcijo. Moj sinko je v teh desetih dneh življenja naredil vse, kar je moral narediti. Umrl je v mojih rokah in njegova energija, ki jo je pustil za sabo, me nikoli ne bo zapustila. Postalo mi je jasno, čemu sva s Sorayo, ki sva oba duhovni in nadvse ljubeči osebi, dobila takšnega angelčka, kot je bil Kai. Njegovo energijo bova prenesla in porabila, da vzgojiva najino hčerko in Kaijevo sestrico v najboljšo osebo, kot je lahko,« je zapisal Corde in nadaljeval, da sta s Sorayo kljub tragediji, ki se je zgrnila nad njihovo družino, našla duševni mir.

Noben od staršev ne bi smel preživeti svojih otrok. A čeprav je zlobna usoda Cordeju in Sorayi v manj kot dveh tednih dala in nato vzela najlepše darilo, otroka njune ljubezni, poskušata užaloščena na življenje vseeno gledati s svetle, pozitivne plati. Pri čemer jima je v nemalo pomoč prvorojenka Eleven, ki je avgusta na rojstnodnevni torti upihnila prvo svečko.
Raperju Snoop Doggu so se iz ljubezni s Shante rodili Corde, Cori in Cordell. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
Raperju Snoop Doggu so se iz ljubezni s Shante rodili Corde, Cori in Cordell. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES

»Življenje je lepo. S Sorayo gledava naprej in z nasmehom opazujeva najino punčko, kako teka naokoli,« je dejal Corde in dodal, da ga pomirja tudi ljubezen umrlega sinka. »Moj sin Kai je na svet in v naša življenja prinesel ogromno ljubezni. In teh deset dni ljubezni bom vedno nosil v srcu.« Podobno pogumno pa se z vsem poskuša spoprijeti tudi Snoop Dogg, ki je z dojenčkovim dokončnim slovesom izgubil vnučka.

Sedemnajstkratni nominiranec za grammyja, četudi so se mu kipci vselej izmuznili med prsti, je pri svojih 47 letih že štirikrat postal oče in petkrat dedek. A je petega vnuka izgubil, kar si poskuša razložiti z delovanjem višjih sil, četudi nam njihov namen morda ni takoj jasen.


»Ko se soočaš z nečim, česar ne razumeš, zaupaj bogu. Tedaj se moraš spomniti, da je že veliko naredil zate. Se opomniti, da so njegove poti prave in da je vedno dober,« je zapisal užaloščeni Snoop, sicer oče Cordeju, Cordellu in hčerki Cori, ki so se mu rodili iz ljubezni s Shante, s katero se je dvakrat poročil in od nje enkrat ločil, iz njegovega razmerja z Laurie Hoilmond pa se je rodil sin Julian

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije