GROŽNJE

Sin Lionela Richieja grozil z bombo

Mladeniču je zavrela kri, ker ni smel na letalo. Odnesel jo je le z ustnim opominom policije.
Fotografija: Miles je očitno vajen prevažanja v zasebnem letalu.
Odpri galerijo
Miles je očitno vajen prevažanja v zasebnem letalu.

Vsakdo bi se moral zavedati, da z nekaterimi besedami na letališču pač ne opletamo. In beseda bomba je vsekakor pri vrhu prepovedanih. Vsaj če si ne želiš temeljitega osebnega pregleda, pripora pod nazorom letaliških varnostnikov in aretacije. Pa vendar je Miles Brockman Richie, sin ameriškega pevca soula Lionela Richieja, na londonskem letališču Heathrow zagrozil prav z detonacijo bombe, če ga ne spustijo na letalo.
Zagrozil je z bombo in udaril varnostnika.
Zagrozil je z bombo in udaril varnostnika.

Zvezdnikov sin je imel neverjetno srečo, saj je kljub resni grožnji, ki jo je podkrepil z napadom na varnostnika, dobil le opomin.
Za zdaj še ni znano, zakaj so konec prejšnjega tedna postavnemu Milesu prepovedali vkrcanje na letalo, nakar je 24-letnik pobesnel. Začel je kričati in ves besen zagrozil, da bo zato detoniral bombo, ki jo ima v torbi. Nato se je s pestmi spravil še na enega izmed varnostnikov, ki ga je poskušal pomiriti.


Zaradi grožnje, ki se je izkazala za neslano potegavščino, in telesnega obračuna so Milesa pridržali in poklicali policijo. Na letališču so mu nato izrekli opomin zaradi širjenja lažnih informacij in telesnega napada ter ga izpustili, čeprav bi ga lahko aretirali, ga vrgli za zapahe in oglobili – za primerjavo, lani je knjižničar, ki je na Heathrowu podobno grozil z bombo, za deset mesecev pristal v ječi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije