ŽALOSTNO

Sin ji je umrl v zibki: pokopala ga je v obleki, sešiti iz poročne obleke

Objavljeno 20. januar 2020 12.36 | Posodobljeno 20. januar 2020 14.49 | Piše: N. Č.

Znana spletna zvezdnica je doživela najhujše, kar se lahko zgodi staršem.

Brittani Boren Leach s sinkom kmalu po rojstvu. FOTO: Instagram
Brittani Boren Leach (29), spletna vplivnica, je razkrila nove podrobnosti o boleči izgubi sina Crewa. Trimesečni Crew je v posteljici prenehal dihati na božično noč. Brittani in njen mož sta ga nemudoma odpeljala v bolnišnico, kjer so ga aparati držali pri življenju še naslednje štiri dni, dokler jih zdravniki niso izklopili. »Crewa smo pokopali v oblekici, ki smo jo sešili iz moje poročne obleke, najljubšimi igračami njegovih bratov in to nosilko, v katero smo ga povili,« je zapisala.


»Kako bi si želela, da bi to fotografijo posneli danes, vse na svetu bi dala, da bi ga lahko ponovno držala ob sebi,« je zapisala ob fotografiji, na kateri pozira s trimesečnim sinkom v nosilki.


Staršem je položila na srce: Zabeležite vsak trenutek z otrokom


Svojo objavo je zaključila s sporočilom za starše. »S fotografijo zabeležiti vsak trenutek iz otroštva. Pozabite na umazano perilo in posodo. To zares ni pomembno. Radi imejte svoje otroke. Nadihajte se njihovega vonja. Zapomnite si njihov nasmeh. In radi jih imejte zelo močno.«

Na dan pogreba je objavila še zapis ob fotografiji svojih starejših otrok in Crewovo trupelce. Njegove organe so donirali in na ta način rešili življenje štirih otrok.


Sicer pa je Brittani vseskozi odprto pisala o dnevih, ko se je poslavljala od svojega sina. »Enostavno je vsega preveč. Vem, da ima bog svoj načrt, a trenutno sem zelo jezna nanj,« je zapisala dan pred smrtjo sina. Povedala je, kako težko ji je opravljati nekatere dnevne obveznosti, denimo črpanje mleka, da ga na koncu zlije stran, celo poslušanja otroškega joka in smeha svojih živih otrok, pa tudi nakupovanja obleke, ki jo bo nosila na pogrebu svojega sina.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji