RAZPISALA SE JE

Severina se zbuja v solzah: To je moj koronavirus

Zvezdnica še vedno bije sodno bitko za sina.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Severina še vedno bije bitko po sodiščih za svojega sina Aleksandra, potem ko so skrbništvo lani dodelili njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću, ona pa je dobila le nekaj obiskov mesečno. Na svojih družabnih omrežjih je opisala svojo agonijo zadnjih nekaj mesecev, ko se mora zbujati brez sina, in vse skupaj primerjala s karanteno v času koronavirusa. 

»Sem mama sedemletnega fantka, ki mi je bil pred 117 dnevi iztrgan iz objema in odpeljan iz svoje male postelje. Sem samo mama, ki se je teh 117 dni zbujala v solzah, mogoče samo 10 juter nisem jokala, tolikokrat se je namreč v teh mesecih zbudil ob meni.

Sanjala sem ga tudi to noč in jokala. Neopisljiva bolečina, mešani občutki glede koronavirusa in bolečina ljudi, ki so zboleli za to boleznijo, a ne vedo, zakaj. Ne vemo, kako se zdravi, niti tega, koliko časa bo vse skupaj trajalo. Moj 'koronavirus' traja od 28. 11. 2019, ko sem izvedela, da mi je sodišče odvzelo sina,« je zapisala hrvaška zvezdnica in objavila fotografijo svojega sina.


Pevka je pred kratkim še nastopala v Švici, oboževalce pa je razburila z objavo fotografije sebe in svojega frizerja z zaščitno masko na obrazu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije