SODNA BITKA

Severina predala otroka Milanu Popoviću: pripeljala se je v črnem audiju

Izgubila je sodno bitko in otroka odpeljala k nekdanjemu partnerju.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

V pravni bitki za skrbništvo nad sinom je priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić (47) izgubila boj z Milanom Popovićem (54). Sodnica je odločila, da mora otroka predati nekdanjemu partnerju.

V četrtek okoli 20.10 so jo paparaci ujeli, ko je prišla iz svojega stanovanja v Zagrebu. Z njo so bili še sin Aleksander, mož Igor Kojić in neznana rjavolaska. Sedli so v črnega audija in se odpeljali. Severina je sina morala predati nekdanjemu partnerju, to pa so opazili tudi radovedni pogledi sosedov. Hrvaška zvezdnica se je vrnila čez kakšnih 20 minut in stekla v stanovanje, sledila sta ji neznana rjavolaska in mož.

Preberite tudi: 
Severinin sin že mesec dni ni šel v šolo
VIDEO: Severina sinu posvetila pesem in razjokala Hrvate


Kot smo že poročali, je odločitev sodnice Tee Golub močno prizadela priljubljeno zvezdnico, saj se za skrbništvo že dalj časa bori z vsemi močmi. Nedavno je v to bitko vpletla tudi medije, ki jim je kar na tiskovni konferenci razkrila, kako so v zagrebški osnovni šoli ravnali z njenim sinom.

Plačevala bo preživnino

Po odločitvi sodnice bo morala Severina plačevati preživnino v višini 1.200 kun. Do zdaj je bila Popovićeva preživnina Severini 15 tisoč kun, poroča 24sata

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije