ZADNJE SLOVO

Šabanov nezakonski sin se je na pogrebu skrival

Robert ni dajal nobenih izjav.
Fotografija: Zakonski otroci so jokali v prvi vrsti, Šaulićev nezakonski sin pa se je raje zadrževal bolj ozadju. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Zakonski otroci so jokali v prvi vrsti, Šaulićev nezakonski sin pa se je raje zadrževal bolj ozadju. FOTO: Facebook

Med približno pet tisoč ljudmi, ki so se udeležili pogreba Šabana Šaulića, je bil tudi njegov prvorojenec Robert (47), ki pa je želel ostati čim bolj neopazen, a kljub temu ni mogel uiti budnemu očesu srbskih medijev.

Šabanov nezakonski sin je stal med množico blizu vhodnih vrat in se trudil biti neopazen. Na očetov pogreb je prišel v spremstvu strica po mamini strani, izjav za medije pa ni dajal. Ti so kljub temu izvedeli, da Robert ne govori s člani očetove družine.


Legendarni srbski pevec, ki je 17. februarja umrl v prometni nesreči, je prvega sina dobil, preden je spoznal ženo Gordano, s katero sta bila poročena 43 let, o prvorojencu pa v javnosti ni veliko govoril.

Poleg Roberta je imel Šaulić še tri otroke, rojene v zakonu z Gordano. »Ljubljeni oče, ni besed, s katerimi bi lahko opisali našo bolečino. Hvala za ljubezen, brezskrbno življenje. Hvala za srečo v duši in srcu. Za vedno tvoji Mihajlo, Sanela in Ilda,« so otroci zapisali v osmrtnici za pokojnega očeta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije