NASILEN LJUBIMEC

Rotijo jo, naj pobegne iz nasilnega razmerja

Brian Hickerson se Hayden Panettiere zaradi nasilja ne sme približati. Igralka ga kljub modricam še vedno ljubi.
Fotografija: Igralkine najbližje močno skrbi zaradi njenega nasilnega ljubezenskega razmerja. Foto: instagram
Odpri galerijo
Igralkine najbližje močno skrbi zaradi njenega nasilnega ljubezenskega razmerja. Foto: instagram

Zaljubljenost in močna telesna privlačnost lahko zaslepita, tisti najbližje Hayden Panettiere pa so prepričani, da igralka nedvomno potrjuje, da je ljubezen lahko norost. Kajti čeprav ji je Brian Hickerson, v katerega se je zaljubila prejšnje poletje, na koži pustil modrice in odrgnine, zaradi česar nad njim visi obtožba družinskega nasilja, ter se zvezdnici po sodnem odloku ne sme približati na manj kot 90 metrov, ji srce menda še vedno bije le za postavnega, a očitno nasilnega igralca.
Po rojstvu hčere je padla v hudo poporodno depresijo. Foto: guliver/cover images
Po rojstvu hčere je padla v hudo poporodno depresijo. Foto: guliver/cover images

»Vse močno skrbi, saj sumijo, da Hayden in Brian morda ne upoštevata prepovedi približevanja ter da skrivaj ohranjata stike. Ni osebe, ki je trenutno ne bi zelo skrbelo za Hayden. To, kar ji je storil Brian, je nedopustno!« je povedal vir in dodal, da naj bi svetlolasko njena družina že rotila, naj nasilnega ljubimca dokončno brcne iz svojega življenja in izbriše iz srca.
 

Razšla se je z boksarjem


Za Hayden je več težkih let. Kajti čeprav se je pred dobrimi štirimi leti noro razveselila, ko ji je iz ljubezni s tedanjim zaročencem, boksarjem Vladimirjem Kličkim, na svet prijokala hčerka Kaya, so radost hitro začela izpodrivati precej manj lepa in srečna čustva, tako je zaradi poporodne depresije le deset mesecev po hčerkinem prihodu prostovoljno odšla na zdravljenje, zavedajoč se, da potrebuje strokovno pomoč.

A če se je nato iz tega po dveh zdravljenih izkopala, se ji je življenje vnovič zatreslo lani, ko sta z Vladimirjem po devetih letih ljubezni namesto pred oltar šla po ločenih poteh. Tega pa ni predolgo objokovala, temveč si je že hitro začela lizati srčne rane v Brianovem objemu. A kar se je začelo kot bežna afera, je nato preraslo v nekaj precej bolj resnega.
Lani je razpadla njena zaroka z boksarjem Vladimirjem Kličkom. Foto: guliver/cover images
Lani je razpadla njena zaroka z boksarjem Vladimirjem Kličkom. Foto: guliver/cover images

»Sprva se je ogrela zanj, ker je seksi in drugačen od drugih moških v njenem življenju, a je aferica hitro prerasla v precej več. Njegov sloves divjega žurerja sicer ni nikakršna skrivnost, a Hayden je povsem prevzel. Prepričana je, da potrebuje prav takšnega moškega.« To se ni spremenilo niti, ko je začela spoznavati tudi vročekrvno plat njegovega značaja, ki lahko že zaradi najmanjše provokacije silovito eksplodira.

Da se zna zateči tudi k nasilju, je Hayden spoznala že oktobra lani, ko je bila njuna romanca še precej sveža. A tedaj tarča Brianovega besa ni bila ona sama, temveč njegov oče David. Med slednjim in njegovim menda tedaj precej pijanim sinom je vpričo Hayden počilo tako močno, da je zaradi prijave domačega nasilja mednju morala poseči policija in hladiti Brianovo razgreto kri. A ta alarm ni bil dovolj, da bi predramil Hayden iz njene zaljubljenosti.
Briana čaka sojenje zaradi družinskega nasilja.
Briana čaka sojenje zaradi družinskega nasilja.

»Ve, da je vročekrven in oblasten, a deloma jo tudi to privlači na njem. Njeno družino zaradi njegovega temperamenta skrbi zanjo, svarijo jo pred njim, a zdi se, da je njuno razmerje vseeno precej trdno,« je povedal vir. Očitno se ni motil, saj Panettierova ostaja z razboritežem, četudi se je menda v minulem letu že dvakrat spravil nanjo. Kar pa je na plan privrelo šele v luči prijave družinskega nasilja na začetku maja.
 

Pretepena po popivanju


Drugega maja, malo pred drugo jutranjo uro, se je policija odzvala na prijavo domačega nasilja. Že ko se je policistka Amber Findley približevala hiši, je slišala ženski glas v stiski in bolečini, češ, da naj neha ter da jo boli. A ko je potrkala, je vrata odprl Brian, trdeč, da je sam doma in da je slišala zvoke s televizije. A ni se dala odgnati, s policijskim kolegom sta se odločila natančneje preveriti situacijo. V spalnici sta naletela na obtolčeno Hayden.

»Takoj sem opazila zatečen obraz in modrico na očesu. Sledi je imela tudi na vratu. Med pogovorom je slekla pulover in razkrila modrice na obeh rokah,« je pred sodnikom povedala policistka in nadaljevala, da naj bi tisto usodno noč zaljubljenca sprva popivala v baru, a se nato tik pred domačimi vrati sprla. Brian ji je prilepil ti klofute, pri tretji ji je iz nosa začela teči kri.


»Hayden je šla tedaj v spalnico, vse je hotela le prespati, ko je za njo prišel Brian, splezal nanjo in jo zagrabil za lase,« je govorila Findleyjeva in še dodala, da ji je Hayden tedaj tudi zaupala, da ni bilo prvič, da se je je ljubimec lotil telesno, poškodoval naj bi jo že enkrat prej, le dan pred njunim potovanjem v Portoriko.

Slišano je bilo za sodnika dovolj, da je Hickersonu prepovedal približevanje in stike s Hayden, čaka pa ga tudi nadaljnje zaslišanje zaradi domačega nasilja. Če bo spoznan za krivega, ga čakajo do štiri leta za zapahi. A vsemu navkljub naj bi igralka nanj še vedno gledala skozi izkrivljena očala zaljubljenosti.


»Njene najbližje zaradi tega odnosa že dlje močno skrbi. Kajti čeprav se zdi, da ne bi moglo biti slabše, so prepričani, da je lahko. Odtrgati se mora od njega in se izviti iz tega nezdravega razmerja.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije