MAMICA

Rojevala dolgih 30 ur

Tyrese Gibson po lanski poroki pestuje hčerkico.
Fotografija: Samantha je presrečna, da je izpolnila željo Shayli, ki je želela postati starejša sestrica. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Samantha je presrečna, da je izpolnila željo Shayli, ki je želela postati starejša sestrica. FOTO: Instagram

Vse se je postavilo na svoje mesto. Dokončno in brez senčice dvoma je prepričal socialno službo, da so bile obtožbe njegove bivše žene Norme Mitchell, da pretepa njuno hčerko Shaylo, lažne in plod Normine maščevalnosti, zdaj pa je Tyrese Gibson postal očka še v drugo.

»Soraya Lee Gibson je tukaj, 3800 gramov nama je za vedno spremenilo življenje,« je navdušeno kriknil zvezdnik filmske franšize Hitri in drzni, ko je na prvi oktobrski dan v roke prijel hčerko, ki se mu je rodila iz ljubezni s Samantho Lee, ki jo je lani na svetovni dan zaljubljencev popeljal pred oltar.
Po 30 urah poroda je vendar lahko prijel malčico v roke. FOTO: Instagram
Po 30 urah poroda je vendar lahko prijel malčico v roke. FOTO: Instagram

Poročila sta se na lansko valentinovo, po slabem letu zakona pa sta že začela razmišljati, da bi svojo srečo okronala z otrokom. In še preden se jima je želja dobro zasidrala v srce, že je Samanthin nosečniški test pokazal, da so njune posteljne vragolije obrodile sad. A če je možu želela pripraviti presenečenje, ji je ta prekrižal račune, saj se je le nekaj minut po opravljenem nosečniškem testu nepričakovano pojavil doma.
Lani se je otepal obtožb, da pretepa prvorojenko Shaylo. FOTO: Guliver/Cover Images
Lani se je otepal obtožb, da pretepa prvorojenko Shaylo. FOTO: Guliver/Cover Images

»Doma so odmevali le moji kriki navdušenja. Nisem jih mogel zajeziti,« je ganjenost ob novici, da bo spet očka, razkril Tyrese, čeprav sta radostno vest objavila šele aprila, dobre tri mesece pozneje. »Najine energija, ljubezen in družini bodo odslej za vedno povezane s tem otrokom,« sta dejala, Samantha pa še dodala, da je sreča še toliko večja, saj ve, da bosta izpolnila željo Shayli, ki naj bi ju že več mesecev prosila za mlajšo sestrico ali bratca.


Enkrat so ga že preplavili občutki, ki te prevzamejo ob prihodu otroka. A temu navkljub je šele zdaj, ko si je pot na svet utirala Soraya, spoznal žensko moč v vsej njeni veličini. »Moja žena je neverjetna šampionka. Še nikoli nisem bil priča tolikšni moči in volji, rojevala je kar 30 ur. In nato je prišla Soraya in nama spremenila življenje.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije