ISKRENA IZPOVED

Znani pevec šokiral: Resno sem načrtoval samomor

»Slišal sem glasove in korake, ki so mi sledili ... Mislil sem, da bom znorel ... Po nekaj mesecih tega nisem mogel več prenašati.«
Fotografija: Robbie Williams. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Robbie Williams. FOTO: Reuters

V obdobju največje slave skupine Take That je zdaj 45-letni Robbie Williams v podcastu Alien Nation priznal, da se je želel ubiti.

Po njegovem pripovedovanju je bilo najhuje takrat, ko je živel v hiši na Primrose Hillu s tedanjo partnerico. »Hiša se mi je zdela čudna, temna in z neko črno energijo,« je dejal. Ves čas, ki ga je preživel v hiši, je slišal glasove, slišal je korake … Enkrat so mu koraki sledili v avto in »to« se je usedlo na sovoznikov sedež. Povedal je, da je skoraj znorel.

Obenem pa je priznal, da se je v tistem obdobju veliko omamljal s kokainom, kar verjetno ni pozitivno vplivalo na njegove slabe občutke, ki so se hitro še stopnjevali in poslabševali. Po dveh mesecih je menda začel resno razmišljati o samomoru in ga načrtovati.


Situacije ni več obvladoval, nekega dne naj bi ob postelji, ko se je prebudil, videl temno meglico. To je bila kaplja čez rob. Preselil se je v hotel, pozneje pa ugotovil, da je hiša zgrajena na mestu, kjer je bilo nekdaj pokopališče.

Njegovo tedanje dekle Ayda Field je pred nekaj leti potrdila, da je Robbie v času njegove največje slave razmišljal o samomoru: »Bilo je obdobje v njegovem življenju, ko je mislil, da ne zmore več živeti.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije