LAŽNO PREDSTAVLJANJE

Rihanna zvlekla očeta pred sodišče

Pevkin brat naj bi na zabavi na jahti napadel dva gosta. Očeta je obtožila, da se je izdajal za njenega menedžerja.
Fotografija: Robert Fenty se je poskušal okoristiti s hčerino slavo, a mu je pevka prekrižala načrte.
Odpri galerijo
Robert Fenty se je poskušal okoristiti s hčerino slavo, a mu je pevka prekrižala načrte.

Policijskemu fotografu se je že nastavila. A ne ker bi kršila zakon, ampak da so fotografije dokumentirale napad, ki ga je barbadoška lepotička Rihanna leta 2009 doživela pod nasilnimi rokami tedanjega srčnega izbranca Chrisa Browna.
Robert Fenty se je poskušal okoristiti s hčerino slavo, a mu je pevka prekrižala načrte.
Robert Fenty se je poskušal okoristiti s hčerino slavo, a mu je pevka prekrižala načrte.

Zdaj je policijski fotograf v objektiv lovil njenega mlajšega brata Rorreyja Fentyja. Le da mladenič, ki bo letos dopolnil trideset let, na policijski postaji ni čakal kot žrtev, ampak napadalec. V enem dnevu se je namreč kar dvakrat strgal z vajeti nadzora in napadel dekle, ki je bilo po naključju na isti zabavi kot on, malce pozneje pa je moč njegovih pesti občutil še neki moški povabljenec.

Bil je 20. januar. Z jahte, zasidrane pred barbadoško prestolnico Bridgetown, je odzvanjala glasba, na njej pa so gostje uživali in vsrkavali lagodje življenja na Antilih. Rorrey naj bi se spravil nad Lee-Ann Lingo, le malce kasneje, še isti dan in na isti zabavi, pa naj bi se s pestmi spravil še nad Andrewa Thorntona. Zakaj, ni znano, ve se le, da vsi zahajajo v isti teniški klub.
Na zabavi na jahti naj bi Rorrey (levo) pobesnel.
Na zabavi na jahti naj bi Rorrey (levo) pobesnel.

Zaradi dvojnega napada ga je policija aretirala, Fenty pa je z obtožbami, da je prizadejal poškodbe, na prvi februarski dan stopil pred sodišče. A vse obtožbe je zavrnil, sodnik mu je odobril tisočaka varščine in naslednje zaslišanje razpisal za 6. junij.

Rihannin mlajši brat, ki se bo moral zagovarjati zaradi domnevnega napada, pa ni edini iz njene družine, ki se je znašel v sodnih klopeh. Tudi njen oče Robert Fenty te dni namreč bije podobno bitko, v katero pa ga je spravila lastna hči. Obtožila ga je namreč, da izrablja njeno prepoznavnost in blagovno znamko za kovanje lastnega dobička, ob čemer naj bi se (lažno) izdajal za njenega menedžerja.


A čeprav je poskušala ​ RiRi nesoglasja z očetom sprva zgladiti zunaj sodne dvorne, njene besede niso padle na plodna tla, zato je očeta zvlekla na sodišče, z zahtevkom za sodno prepoved uporabe njenega imena in slave. Da se bo iz te lekcije kaj naučil, zahteva še odškodnino. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije