KONEC LJUBEZNI

Lepa Rihanna spet samska, odslovila je savdskega milijarderja

Po treh letih je spet samska.
Fotografija: Pevka Rihanna je samska. FOTO: Yuriko Nakao Reuters Pictures
Odpri galerijo
Pevka Rihanna je samska. FOTO: Yuriko Nakao Reuters Pictures

Rihanna je znova samska. Razšla se je z 31-letnim Hassanom Jameelom, milijarderjem iz Savdske Arabije. Skupaj sta bila tri leta, zdaj pa naj bi bilo zveze konec.
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram


V javnosti sta se prvič pojavila skupaj leta 2017, a menda sta se pred tem družila že vsaj nekaj mesecev. Večkrat so ju opazili na oddihih v Evropi, še posebej jima je bila pri srcu Ibiza, kjer sta najemala luksuzne vile.
 
Rihannini prijatelji so v začetku njune zveze dejali, da ji je Hassan povsem zamajal tla pod nogami in da še nikoli ni bila tako srečna. Zakaj sta se razšla, ni znano. Za njim je sicer že en propadli zakon. Leta 2012 se je poročil z Lino Lazaar, tunizijsko umetniško kritičarko in kuratorko. Sestajal se je tudi z Naomi Campbell.



Tudi Rihanna ima za seboj pestro ljubezensko življenje. Po dveh letih zveze se je leta 2009 razšla s Chrisom Brownom. Zapustila ga je, ko se je fizično znesel nad njo. Čeprav sta se po treh letih znova začela sestajati, sta se leta 2013 dokončno poslovila drug od drugega. Povezovali so jo tudi z Drakom, Leonardom DiCapriem in Ryanom Phillippom.

Rihanna prav veliko časa za žalovanje nima, saj je ravno sredi kampanje, v kateri predstavlja svojo novo kolekcijo spodnjega perila Savage x Denty.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije