VESELJE

Ricky Martin je dobil hčerko

Pred 10 leti mu je nadomestna mati rodila dvojčka. Ponosen na moderno družino z dvema očetoma.
Fotografija: Lepšega novoletnega darila, kot je mala Lucia, si ne bi mogla niti prisanjati. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Lepšega novoletnega darila, kot je mala Lucia, si ne bi mogla niti prisanjati. FOTO: Instagram

Prihaja iz velike družine. Je drugi najmlajši od šestih otrok, zato pozna nezlomljivo vez, ki se splete med brati in sestrami. A čeprav si je Ricky Martin tudi zase želel velike družine, ni vedel, ali jo bo sploh lahko imel. Portoriški pevec je bil 14 let v razmerju z mehiško televizijsko voditeljico Rebecco de Alba, a njuna zveza je bila platonska. Lepotca je vleklo k moškim, kar pa je zadrževal zase, kljub govoricam o homoseksualni usmerjenosti, ki so po uspehu njegovega hita Livin' la vida loca postajale vse glasnejše.


Ricky in Jwan sta ponosna očeta hčerki. FOTO: Guliver/Cover Images
Ricky in Jwan sta ponosna očeta hčerki. FOTO: Guliver/Cover Images
»Ni mi treba polagati računov, s kom grem ali s kom ne grem v posteljo,« je leta 2000 poskušal zajeziti reko govoric, osem let pozneje pa s pomočjo nadomestne matere postal oče dvojčkoma Matteu in Valentinu – s čimer je uresničil željo po naraščaju, hkrati pa naj bi upal, da bo tako utišal obrekljive jezike. Ki pa se niso nehali vrteti in Martin se je 2010. pokazal z izbrancem Carlosom Gonzalezom ob strani. Upal je, da bo njuna ljubezen obstala, a iz te moke ni bilo kruha. S Carlosom sta se 2014. razšla. Kar pa ni ugasnilo zvezdnikovih sanj po še enem otroku. »Želim si deklico, očkovo malo punčko. Zdrav sem, močan, pripravljen in željan prevzeti skrb še zanjo,« je dejal in zdaj, štiri leta pozneje, tudi v resnici v roke prijel še dojenčico. Zanjo bo skrbel z Jwanom Yosefom, s katerim sta poročena že leto dni.

Pred desetimi leti se mu je z dvojčkoma uresničila želja po naraščaju. FOTO: Instagram
Pred desetimi leti se mu je z dvojčkoma uresničila želja po naraščaju. FOTO: Instagram

Obožuje svoja sinka in zanju že od prvega dne skrbi z brezmejno očetovsko ljubeznijo, pomoči varušk nikdar ni imel. A se zaveda, da je družina posebna. »Ko me otroka vprašata, čemu imata dva očka, jima povem, da smo moderna družina,« je lani dejal zvezdnik in dodal, verjetno malce v šali, da si želi še štiri pare dvojčkov. »Preč sva od sreče, da lahko deliva novico, da sva postala očeta prelepi in zdravi hčerki Lucii Martin-Yosef. Za našo družino je zdaj poseben čas, komaj čakam, da vidim, kam nas bo ponesel ta čudoviti otrok. Vsi – njena bratca, Jwan in jaz – smo že noro zaljubljeni vanjo,« je veselje s svetom delil pevec, svoje in v precej podobnem tonu pa je pridal tudi drugi očka. Da so vsi brezglavo zaljubljeni v malčico in da jih že vrti okoli mezinčka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije