KRALJEVSKA LOČITEV

Razvratna misica? Odpovedal se je kroni, po letu dni konec pravljice

Podvomil je, da je oče njenega otroka.
Fotografija: Pred poroko se je pogosto fotografirala v bikiniju. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Pred poroko se je pogosto fotografirala v bikiniju. FOTO: posnetek zaslona

Nekdanji malezijski kralj, sultan Muhamad V.,  se je brez njene vednosti ločil od svoje ruske lepotne kraljice Oksane Voevodine (27). Par se je razšel le nekaj tednov za tem, ko se jima je maja rodil sin. Poročila sta se junija lani, a družinska sreča ni dolgo trajala. Ločitev bo, kot kaže, umazana.

Oksana je pred pravljično poroko s takrat še kraljem prestopila v islam. Muhamad V., ki je kar 22 let starejši od nje, je moral zaradi poroke z nekdanjo udeleženko resničnostnega šova, v katerem se je ta brezsramno poljubljala s soudeležencem, odstopiti s položaja, saj se kaj takega za vladarja strogo muslimanske dežele, kot je Malezija, ne spodobi.

Kralj se je močno zaljubil. FOTO: Instagram
Kralj se je močno zaljubil. FOTO: Instagram
Zakon, ki je močno zamajal malezijsko visoko družbo, se je uradno končal 1. julija, manj kot dva meseca po rojstvu njunega sina Leona, ki je na svet prijokal 21. maja. Kot da slutiti izjava singapurskega odvetnika Muhamada V., pa naj bi bilo prav rojstvo sina vzrok za ločitev oziroma njeno varanje, na katero je namignil. 

Noče je več za ženo

»Nobenega objektivnega dokaza še ni, kdo je biološki oče otroka,« je dejal odvetnik, ki je potrdil, da se je sultan od mlade žene ločil tako, da je trikrat ob prisotnosti prič izgovoril besedo talaq, in tako v skladu s šeriatskim pravom potrdil, da se namerava ločiti.

Oksana, ki se je ob prestopu v islam preimenovala v Rihano, ločitev zanika in na družbenih omrežjih objavlja fotografije svojega sina, za katerega pravi, da je ponosna, ker se po njegovih žilah pretaka malezijska kri. O ločitvi naj bi bila Oksana obveščena 22. junija, a še naprej zanika ločitev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije