ŠOK

Razkrit cenik zvezdnice, črno na belem, koliko kaj stane

Izzivalna Sandra trdi, da ji ponujajo tudi do dva tisočaka za seks.
Fotografija: Sandra Meduza. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Sandra Meduza. FOTO: Instagram

Starleta, ki se je na kratko pojavila v resničnostnem šovu Parovi (Pari) in se je poimenovala Sandra Meduza, je poskrbela za zgražanje v Srbiji. Na vprašaje, kaj vse ljudje delajo, da bi prišli do nje, in kaj želijo, je Sandra odgovorila, da ji največkrat ponujajo denar v zameno za spolne storitve. Ponujajo ji od 200 do 500 evrov. Večinoma gre za Srbe, našlo pa se je tudi nekaj tujcev, ki so ji ponujali med 1000 in 2000 evri. »Vendar jaz ne pristajam na take ponudbe.«

Srbski portal Espresso poroča, da ima Sandra cenik za svoje številne druge usluge. Če želite njeno seksi fotografijo, potem morate plačati 100 evrov. Če se vam to zdi preveč, Sandra ponuja kratek videoposnetek sebe v spodnjem perilu za dvakrat manj. Tudi za dopisovanje s Sandro je treba seči v žep. Tudi za dele svojega telesa ima cenik. Slikanje njene zadnjice v reklamne namene stane 300 evrov, če hoče nekdo njeno družbo, pa je cena za 12 ur 450 evrov. A, kot opozarja, naj se moški ne nadejajo preveč – seksa ne bo.

Ali Sandra svoje storitve dejansko nudi po takšnih cenah ali pa gre zgolj za nekaj reklame, saj naj bi se iz Parov selila v konkurenčni resničnostni šov, lahko presodite sami, pri tem pa so vam lahko v pomoč fotografije, ki jih objavlja na spletnih omrežjih. Čeprav je zatrdila, da seksa ne ponuja, pa je njen cenik kljub temu izzval val ogorčenja. »Je prostitucija v Srbiji legalna ali nelegalna? Kako lahko nekdo javno govoriči, koliko zahteva za svoje storitve, če je to nelegalen posel? To je tako, kot če bi preprodajalec droge medijem govoril o ceni droge, ki jo prodaja,« se je hudoval en komentator.




Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije