ŽE ZDAJ SLAVNA

Prva velika vloga hčerke zvezdniških staršev

Napovedali novo sezono mladinske pustolovščine. Tokrat se ekipi pridruži zapeljiva Maya Hawke.
Fotografija: Eleven in Max postaneta tesni prijateljici.
Odpri galerijo
Eleven in Max postaneta tesni prijateljici.

Ljubitelji televizijskih nadaljevank bomo na svojem koledarju obkrožili 4. julij, saj se bo začela tretja sezona ene najbolj uspešnih znanstvenofantastičnih nadaljevank Stranger Things. Pri Netflixu so že objavili prvi napovednik, ki je dolg skoraj tri minute. Izbira datuma seveda ni naključna, saj takrat v Združenih državah praznujejo dan neodvisnosti. Tudi v nadaljevanki je 4. julij 1985 pomemben datum, a ne vemo, zakaj.

Pošasti se ne dajo! FOTO: Netflix
Pošasti se ne dajo! FOTO: Netflix
Spet se združi stara tolpa, ki jo sestavljajo Eleven, Dustin Henderson, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Max Mayfield in Will Byers. Tolpa je nepogrešljivi del mesteca Hawkins v Indiani, kjer se dogajajo nenavadne stvari.


V napovedniku vidimo, kako prijatelji na vrhu hriba postavijo velikansko anteno. Očitno je, da se bo nova sezona ukvarjala z njihovim odraščanjem, vstopom v puberteto in vsemi tegobami in tudi veseljem, ki ga prinaša. To ponazori kader, v katerem Will joče ob gledanju fotografije, ko so bili še kot dečki našemljeni v izganjalce duhov – to je prizor iz druge sezone. Medtem se Eleven prepusti najstništvu, v družbi Max obišče lokalno nakupovalno središče, kjer zapravljata denar in plešeta. Očitno se mestecu Hawkins obetajo volitve, ki bodo vplivale na življenje vseh. A vendar je Eleven vnovič prisiljena uporabiti svojo moč, kar
Ali jim bo znova uspelo rešiti mesto? FOTO: Netflix
Ali jim bo znova uspelo rešiti mesto? FOTO: Netflix
je razvidno iz drugega dela napovednika, ki je poln akcije, pošasti, nasilnežev in opustošenja.


Med neprijetne prizore bi lahko uvrstili Maxinega starejšega polbrata Billyja Hargrova, ki službuje kot lokalni reševalec iz vode in zapeljuje Mikovo mamo Karen. Med najbolj zanimivimi pridobitvami nove sezone je nedvomno deklica Robin, ki jo upodablja Maya Hawke – gre za 20-letno hčerko Ume Thurman in Ethana Hawka. Napovednik odpira več vprašanj, kot jih pojasnjuje, kar je tudi prav. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije