PRODAJA

Prodaja svoje ponošene modrčke

Samantha Fox vsakemu kosu oblačila doda potrdilo. Britanska pevka je kopalke in bikinke že prodala.
Fotografija: Samantha Fox, ikona 80. let prejšnjega stoletja Foto: instagram
Odpri galerijo
Samantha Fox, ikona 80. let prejšnjega stoletja Foto: instagram

Svojčas v Veliki Britaniji ni bilo slavnejšega oprsja, kot je bilo njeno. Le redke Britanke so se v 80. letih lahko pohvalile, da so jih paparaci pogosteje lovili v fotografski objektiv kot Samantho Fox.
Podjetna Samantha Fox Foto: guliver/cover images
Podjetna Samantha Fox Foto: guliver/cover images

A čeprav je preteklo že ogromno vode in njeno oprsje gotovo ni več tako poskočno kot nekdaj, je Foxova prepričana, da lahko še vedno kaj zasluži na ta račun. Na prodaj je ponudila nedrčke, ki so nekdaj podpirali njene slavne prsi. Zeleni modrček, ki ga je nosila na enem bolj žgečkljivih fotografiranj, lahko, denimo, dobite za 115 evrov.

»Ob vsaki kupljeni stvari dobite podpisano potrdilo o avtentičnosti ali podpisano fotko, na kateri je Sam prav v tem oblačilu,« je zapisano na spletni strani blondinkine spletne trgovine. Z dodatkom, da lahko na kupčevo željo z avtogramom okrasi tudi izbrano oblačilo.
Tale komplet bo vaš za slabih 700 evrov. Foto: instagram
Tale komplet bo vaš za slabih 700 evrov. Foto: instagram

Prodaja svoje rabljene in nošene nedrčke pa tudi nekatere druge kose garderobe. Drobne bikinke, ki so ji prekrivale najintimnejše predele med snemanjem resničnostnega šova I'm A Celebrity – get me out of here, je oboževalec že kupil za slabih 300 evrov, za 60 evrov manj so šle tudi njene kopalke iz prizora prhanja v tej isti oddaji.


Še vedno pa imate možnost, da se dokopljete do njenih vročih kratkih hlačk ali korzetov, za 695 evrov je še vedno na voljo njen odrski komplet kratke majčke z odtisnjeno podobo Marilyn Monroe, kratkih hlačk, ozaljšanih s kristalčki swarovski, in jakne. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije