IZSILJEVANJE

Priljubljeno pevko je izsiljeval z vročimi posnetki

Pred ločitvijo je redno zlorabljala droge in alkohol. Po poskusu samomora se je odločila za ločitev.
Fotografija: Stephen Belafonte je ustrahoval celotno družino.
Odpri galerijo
Stephen Belafonte je ustrahoval celotno družino.

Slovita članica dekliške skupine Spice Girls Melanie Janine Brown, bolje znana kot Mel B, je odkrito spregovorila o obdobju, ko je kot žirantka nastopala v televizijski oddaji X Faktor. To se je dogajalo v zelo težkem obdobju njenega življenja, saj ji je pred očmi javnosti razpadel desetletni zakon s Stephenom Belafontejem, ki je maščevalno razkrival podrobnosti iz njunega pestrega zakonskega življenja.
Med oddajo mamil ni uživala. FOTOGRAFIJE: Guliver/Cover Images
Med oddajo mamil ni uživala. FOTOGRAFIJE: Guliver/Cover Images

V svoji pravkar izdani avtobiografiji Brutalno iskreno je 43-letna zvezdnica razkrila, da je med vodenjem oddaje uživala velike količine kokaina, prav tako naj bi leta 2014 poskušala storiti samomor, tako da je zaužila 200 protibolečinskih tablet. Zaradi tega je takrat zamudila polfinalno oddajo resničnostnega šova, v katerem iščejo talente, a je nastopila že naslednjo noč. Obleka je deloma razkrivala njene podplutbe, zato si je izmislila, da ima čir na želodcu.

Vsak dan je začela z dvema črticama kokaina. »Bila sem žalostna, bedna oseba. Bila sem povsem brez nadzora. Po mojem sem zaužila pet do šest črtic kokaina pred službo in po njej,« je povedala Mel B. »To je omehčalo mojo bolečino. Dvignilo me je dovolj, da sem lahko na vso moč delala in pozabila na vse razen na oddajo.«


Prepričana je, da droga ni vplivala na njeno sojenje, pri katerem so ji delali družbo Simon Cowell, Louis Walsh in Cheryl. Med oddajo mamil ni uživala, saj jo je držalo pokonci dobro razpoloženje. Takoj po zaključku pa je glasbenica iz Leedsa spet užila mamila. Po navadi ni potrebovala več kot minuto, da se je dokopala do odmerka droge. Stephen naj bi bil skrajno nasilen in izkoriščevalen, v lasti naj bi imel celo zbirko domačih pornografskih posnetkov, nekatere je snemal skrivoma.
Slava ji ni prinesla sreče.
Slava ji ni prinesla sreče.

Po zaužitju tablet naj bi se sama spravila v bolnišnico, predvsem zaradi otrok. Izgubila je zavest, padla in utrpela modrice, ki so bile vidne med oddajo. Potem ko je v bolnišnici prišla k zavesti, je poklicala Simona Cowella, ta je bil zelo miren in ji je dajal oporo. Njena hčerka Phoenix pa je bila polna besa, zato se je odločila, da se bo uprla nasilnemu možu. Čeprav so ji zdravniki povedali, da ima močno poškodovane ledvice in jetra, se je odločila vrniti v oddajo in zaključiti, kar je začela.


Takrat se je odločila za ločitev, ki je bila uspešno zaključena lani. A pot do okrevanja je bila zanjo dolga, vmes je obiskala terapevtsko središče, saj je trpela za posttravmatskim stresnim sindromom. Želela se je otresti grdih navad in postati boljša mati 19-letni Phoenix Chi Gulzar, 11-letni Angel Iris Murphy Brown in sedemletnemu Madisonu Brownu Belafonteju. Mel in 43-letni Stephen sta se poročila leta 2007, ločila pa sta se decembra lani. Zakon so pretresali spolni škandali, mamila, alkohol in nasilje v družini. Velik spor se je vnel tudi okoli njunih financ. Stephena se je znebila šele minulo poletje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije