ROJSTVO OTROKA

Pri sedemdesetih še tretjič očka

Richard Gere je z ženo Alejandro Silva dobil drugega otroka. Družina je trenutno izolirana na njihovem ranču blizu New Yorka.
Fotografija: Zvezdnik s tretjo ženo že drugič ziba. FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Zvezdnik s tretjo ženo že drugič ziba. FOTO: Guliver/Cover Images

Zvezdniki v očetovstvu in materinstvu že desetletje postavljajo povsem nove standarde, saj se je starostna meja, kdaj dobiti otroka, pri številnih pomaknila krepko navzgor. Tako je prav pred kratkim 89-letni dolgoletni šef tekmovanj formule 1 Bernie Ecclestone potrdil, da bo četrtič postal oče. Klubu sivolasih očetov novorojenčkov se v zadnjih dveh letih že drugič pridružuje igralec Richard Gere.
Vroča ljubezen med Richardom in Alejandro se je vnela v Italiji. FOTO: Facebook
Vroča ljubezen med Richardom in Alejandro se je vnela v Italiji. FOTO: Facebook

Sedemdesetletnik je z ženo, 37-letno predstavnico za stike z javnostmi Alejandro Silva, ta teden dobil že drugega skupnega otroka. Po pisanju španskega tabloida Hola! sta se razveselila fantka. Nov družinski član naj bi se s presrečno mamico že pridružil igralcu na ranču blizu New Yorka, kjer naj bi družina preživljala karanteno. Govorice, da par pričakuje drugega otroka, so se razvnele novembra, vendar nikoli nista uradno potrdila, da so resnične. Aprila sta Richard in Alejandra praznovala drugo obletnico poroke. Avgusta istega leta sta razkrila, da pričakujeta prvega skupnega otroka.
 

Blagoslov dalajlame


Sin Alexander je pokukal na svet februarja 2019. Richard je pred rojstvom dejal, da ga prav nič ne skrbi, da bo postal oče pri teh letih, in dodal, da si želi biti dejaven oče. Da je par nekaj posebnega in samosvoj, je nakazal že način, kako sta svetu sporočila, da pričakujeta prvega otroka. Alejandra je delila fotografijo sebe in svojega moža med srečanjem z dalajlamo, roka duhovnega učitelja pa je na posnetku počivala na Alejandrinem zaobljenem trebuščku.
S tole fotografijo sta naznanila prihod prvega otroka. FOTO: Instagram
S tole fotografijo sta naznanila prihod prvega otroka. FOTO: Instagram

Tibetanski duhovni vodja je dolgoletni Gerov prijatelj, zato njegov blagoslov ni bil nič nenavadnega. Gere je zapriseženi budist in dejavni zagovornik pravic Tibetancev. Zaradi ostrega nasprotovanja kršenju pravic v Tibetu naj bi bil v Hollywoodu že nekaj časa na črni listi, prepovedano pa mu je tudi potovati na Kitajsko. A Richard se ne preneha zavzemati za prave stvari, ne le v Tibetu, ampak tudi drugod, kljub težavam, ki jih to prinaša. Nedavno se je javno sprl z italijanskim notranjim ministrom in vodjo skrajno desne stranke Liga Matteom Salvinijem glede humanitarne ladje Open Arms, na kateri je bilo več kot 100 migrantov in ji italijanske oblasti niso dovolile vpluti v pristanišče.
 

Moji, tvoji, najini


Najnovejši družinski član se pridružuje kar veliki družini in je pravzaprav četrti otrok, če štejemo vse potomce para skupaj. Tako Richard kot Alejandra imata poleg dveh skupnih otrok še enega iz prejšnjih zvez. Richard ima iz zakona z igralko Carey Lowell, s katero sta se ločila leta 2016 po 14 letih zakona, 20-letnega sina Homerja. Prej je bil med letoma 1991 in 1995 poročen z manekenko Cindy Crawford.


Alejandra ima sedemletnega sina Alberta z Govindom Friedlandom, s katerim sta bila poročena tri leta. Ločila sta se leta 2015. Alejandra, ki je hči nekdanjega podpredsednika Real Madrida, je pred časom moža opisala kot »junaka v resničnem življenju«. S komplimenti na ženin račun ni skoparil niti zvezdnik.

»Sem najsrečnejši moški v vesolju. Kako ne bi bil, ko pa sem se poročil z najpametnejšo in ljubečo žensko, ki vselej pomaga ljudem v stiski, poleg tega je izjemna kuharica. Boljše ne bi mogel najti!« je povedal po tem, ko je špansko lepotico popeljal pred matičarja.
 

Ljubezen na prvi pogled


Richard je lepo Španko poznal pravzaprav že od mladih nog, saj je bil prijatelj njene družine, a je dolgo ni videl. Znanstvo sta na pobudo skupnih prijateljev obudila leta 2014 v romantični Italiji. V hipu, ko sta se zagledala, sta spoznala, da sta rojena drug za drugega. »Dovolj je bil le en pogled in že sva začutila neizmerno povezavo. Ves večer nisva mogla umakniti pogleda drug z drugega in od tedaj sva skupaj,« je dejala Alejandra, ki je bila takrat uradno še poročena. Tudi Richard je moral do konca izpeljati ločitveni postopek s Carey Lowell, s katero pa sta se razšla že leto prej, 2013. Ljubezen Gera in Alejandre je naravnost filmska.


»Občutek imam, da živim pravljico in sem najsrečnejša ženska na zemlji. Najina zgodba je kot popolne, sladke in najbolj romantične sanje. Ne mine dan, da mi Richard ne bi povedal, koliko mu pomenim. Je najbolj izjemen, pozoren in ljubeč moški,« moža opisuje Alejandra. Par je poročno slavje organiziral dvakrat, najprej v Španiji, nato pa še v New Yorku. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije