SEKS

Predsednik odstopil zaradi spolne afere

Charlotte Kirk od vplivnega poročenega ljubimca pričakovala, da ji bo pomagal do vlog. Kevin Tsujihara naj ne bi neposredno vplival na izbiro igralskih zasedb.
Fotografija: Charlotte je s seksom poskušala priti do vlog. Foto: Instagram
Odpri galerijo
Charlotte je s seksom poskušala priti do vlog. Foto: Instagram

V filmskem svetu je bil že tako eden najpomembnejših mož, s tem letom pa se je predsedniku filmskega studia Warner Bros Kevinu Tsujihari obetalo, da bo dobil še nove zadolžitve in odgovornosti, s katerimi bi prišla še večja moč in vpliv.

Charlotte je s seksom poskušala priti do vlog. Foto: Instagram
Charlotte je s seksom poskušala priti do vlog. Foto: Instagram

A ker ga je očitno dohitela preteklost, je zdaj namesto napredovanja odstopil s svojega delovnega mesta. Znašel se je namreč pod drobnogledom tako medijev kot filmske hiše, saj so na plan privrela telefonska sporočila, ki izdajajo, da naj bi svoj vpliv izrabil za seks z mlado britansko igralko Charlotte Kirk.

Slednja pa verjame, da ne ona ne on nista storila nič spornega, saj ne nazadnje živimo v svetu, kjer roka roko umije. »Pogonsko gorivo Hollywooda so ustrežljivi prijatelji, pripravljeni pomagati. Preveč se spoštujem in imam o sebi previsoko mnenje, da bi se prodala za vloge. Preprosto sem šla v posteljo z moškim, ki mi je bil všeč,« danes pravi igralka in poudarja, da je vse vloge dobila izključno zaradi svojih sposobnosti in igralskega daru. A sporočila, ki jih je pred leti pošiljala Kevinu, govorijo morda malenkost drugačno zgodbo.
 

Počutila se je izrabljeno


Pred šestimi leti, ko jih je štela komaj 21, se je še na vse pretege poskušala prebiti med igralsko srenjo, a brez pretiranega uspeha. Tako jo je skoraj zvijalo od nestrpnosti, ko ji je avstralski milijarder James Packer, s katerim je tedaj ljubimkala, poslal sporočilo, da jo bo seznanil s pomembnim moškim, ki ji lahko odpre marsikatera vrata.

Zamolčal pa ji je, da je bil tudi sam sredi sklepanja posla s Tsujiharo in je pač menil, da bi mična mladenka, ko bi le bila dovolj očarljiva, lahko pomagala nagniti tehtnico v prid njemu in njegovi produkcijski hiši, ki jo je ustanovil z režiserjem Brettom Ratnerjem – ta je zaradi obtožb spolnega nadlegovanja in izkoriščanja svojega položaja že pristal na črni listi Hollywooda.

Poznavanje pravih moških se ji počasi obrestuje. Foto: Guliver/Cover images
Poznavanje pravih moških se ji počasi obrestuje. Foto: Guliver/Cover images

Zaradi Kevinovega položaja je spregledala njegove druge pomanjkljivosti. »Ni ravno prijazen. Zelo vsiljiv. Le seksal bi,« je po srečanju Charlotte pisala tedanjemu ljubimcu Packerju, a ga je nato vseeno zamenjala za Kevina. Čeprav je upala, da bo tako prišla do vlog, teh ni bilo od nikoder. »Vem, da si zelo zaposlen, a ko sva bila v motelu, kjer sva se dobila zaradi seksa, si mi obljubil pomoč. Zdaj pa me ignoriraš, zato se čutim izrabljeno,« je Charlotte leta 2015 pisala Kevinu ter pritiskala nanj s telefonskimi sporočili, vsemi v slogu »ali mi boš pomagal, kot sva se domenila«.

Ob mladi igralki je pozabil na svojo ženo. Foto: Guliver/Cover images
Ob mladi igralki je pozabil na svojo ženo. Foto: Guliver/Cover images

Hkrati je pisarila Ratnerju, češ da sta jo s Packerjem izrabila za sklepanje posla in da Brettu ne bi smelo biti pretežko najti kakšne vloge zanjo v katerem od svojih filmov. »Jaz sem tebi pomagala s Kevinom, kar zame ni bilo lahko!«
 

Pomembna pomoč prijateljev


Pred dobrima dvema letoma, nekaj mesecev po omenjenih sporočilih, so se ji vrata naposled malce odškrnila. Sprva z vlogo v romantični komediji Razgibano življenje samskih, lani pa je sodelovala tudi pri uspešnici Oceanovih osem, oba sta nastala pod okriljem studia Warner, zagotovljene ima tudi že druge avdicije. Vse zaradi njenega igralskega daru in morda malce pomoči prijateljev.

...
...

»Brett Ratner mi je iz povsem prijateljskih vzgibov pomagal priti na kakšno avdicijo, podobno kot mi je zaradi prijateljstva pomagal poiskati agenta. Ne on, ne Kevin in James se do mene nikoli niso vedli kakor koli neprimerno,« je dejala v luči škandala in dodala, da ji Kevin Tsujihara nikoli ni obljubil ničesar. Razložila je še notranji ustroj filmske industrije. »Pomoč prijateljev je pomembna v tem svetu. Seveda nikomur ne rečeš naravnost, naj ti priskrbi vlogo. A ko si s kom intimen, se splete drugačna, posebna vez. Od ljubimca pričakuješ iskrenost in odkritost kot tudi, da ti bo stal ob strani kot prijatelj. V mojem primeru je prijateljstvo pač pomenilo, da me usmeri proti avdicijam.«

Tsujiharov odvetnik zatrjuje, da njegov varovanec »ni imel neposredne vloge pri tem, da je gospodična Kirkova dobila vlogo pri filmu«. Podobno je studio zatrdil, da njihova notranja preiskava ni pokazala, da bi Kevin Charlotte v zameno za seks priskrbel vloge. Vseeno bo na njegovo mesto zdaj stopil kdo drug, saj je Kevin s sklonjeno glavo podal svojo odpoved.


»Za podjetje Warner Bros je najbolje, da Kevin odstopi s svojega delovnega mesta. Ogromno je doprinesel k uspehu filmskega studia, za kar se mu globoko zahvaljujemo. Priznal je svoje napake, ki niso v sozvočju s pričakovanji, ki jih imamo od svojih vodilnih oseb,« so pri studiu še podali uradno izjavo. Morebiti nanašajoč se (tudi) na dejstvo, da je z afero s precej mlajšo igralko natikal roge svoji ženi Sandy.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije