POROKA

Poroka v znamenju sivke

Charlotte Casiraghi vzela Dimitrija Rassama. Provansa ima posebno mesto v njenem srcu.
Fotografija: Tokrat se je nevesta odločila za bolj tradicionalno poročno obleko.
Odpri galerijo
Tokrat se je nevesta odločila za bolj tradicionalno poročno obleko.

Charlotte Casiraghi, hči monaške princese Caroline, je imela še drugo poroko. Potem ko sta z njenim dragim Dimitrijem Rassamom pred enim mesecem opravila formalnosti pred matičarjem, sta si minuli konec tedna večno zvestobo obljubila še na cerkvenem obredu. Medtem ko je bil prvi obred precej formalen, nevesta tudi ni nosila tradicionalne bele obleke, temveč sivo kratko, ki so jo krasile čipke, pa je bila cerkvena izjemno romantična.

Povsod je bila sivka. FOTOGRAFIJI: Instagram
Povsod je bila sivka. FOTOGRAFIJI: Instagram
Tudi lokacijo sta izbrala zunaj domovine, in sicer sta se odločila za mestece Abbaye Sainte-Marie de Pierredon v Provansi. Poroke in intimnega slavja, ki je sledilo, so se poleg nevestine mame udeležili njen stric, monaški knez Albert II., pa njena brata in sestra. Ker je Provansa najbolj znana po nasadih sivke, ta seveda ni smela manjkati na poroki. Nevesta je nosila šopek iz sivke in klasja, mladoporočenca so po obredu svatje namesto z rižem zasuli s sivko, tudi domov so odnesli dehteče izdelke iz nje.

Provansa ima prav posebno mesto v Charlottinem srcu. Ko je bila stara komaj štiri leta, je v nesreči s čolnom umrl njen oče, in princesa Caroline se je z otroki zatekla prav v ta del Francije, da bi imela družina, ki so jo v Monaku na vsakem koraku oblegali paparaci, mir.


Charlotte, ki ne nosi naziva princesa kot njena mama, saj je šele enajsta v vrsti za monaški prestol, in Dimitri sta se spoznala decembra 2016, marca lani pa sta se zaročila. Par ima tudi devet mesecev starega sina Balthazarja. Oba imata še po enega otroka iz prejšnjih razmerij, Charlotte petletnega sina, Dimitri pa osemletno hčer. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije