RAZKOŠNO

Poroka v dvorcu duhov

Jennifer Lawrence in Cook Maroney sta se vzela po slabem letu in pol ljubezni. Seznam 150 svatov se je bral kot imenik hollywoodskih veljakov.
Fotografija: Jennifer in Cooke sta ljubezen potrdila pred pričami in z razkošnim slavjem. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Jennifer in Cooke sta ljubezen potrdila pred pričami in z razkošnim slavjem. FOTO: instagram

Zgodovinski dvorec Belcourt iz leta 1894 je še pred manj kot desetletjem pritegoval posebno zanimanje, saj naj bi v njem strašilo. A ga je 2012. kupila Carolyn Rafaelian, ženska za modno znamko nakita in modnih dodatkov Alex and Ani, ter s pomočjo šamana in po več obredih iz mogočne vile izgnala temne sile. »V hiši je bilo ogromno energije in entitet, mnoge niso bile prijetne. A smo hišo duhovno pošteno očistili in se znebili duhov.« Tako temeljito, da je zdaj postala idealna kulisa za najlepši dan hollywoodske lepotičke Jennifer Lawrence, ki je minuli konec tedna prav tam obljubila večno ljubezen srčnemu izbrancu Cooku Maroneyju, s katerim sta nato s skupino okoli 150 zvezdniških svatov plesala do jutra.

Predstavila ji ga je prijateljica

Ko veš, pač veš. To neverjetno spoznanje je treščilo v oskarjevko, ko ji je dobra prijateljica Laura Simpson maja lani predstavila lastnika newyorške umetnostne galerije, v katerem so igralkini prijatelji brž prepoznali zanjo popolnega partnerja. »Ustrezata si kot roka in rokavica,« so pripovedovali. Niti Jennifer ni potrebovala dolgo, da je sebi in svetu priznala čustva, ki so ji zamajala tla pod nogami. »Je najbolj čudovito človeško bitje, kar sem jih kdaj spoznala. Nikoli prej nisem premišljevala o poroki. A takoj ko
Pozno v noč ni plesala le nevesta, ampak tudi njena prijateljica Emma Stone. FOTO: instagram
Pozno v noč ni plesala le nevesta, ampak tudi njena prijateljica Emma Stone. FOTO: instagram
sva se bolje spoznala, sem se želela poročiti z njim. In to čustvo je bilo obojestransko, želela sva se povsem in v celoti predati najini zvezi. Je moj najboljši prijatelj, zato sem želela, da najin odnos tudi uradno in zakonsko zapečativa,« je zaljubljeno žgolela igralka, ki se je s Cookom zaročila po zgolj osmih, morda devetih mesecih romance, na začetku letošnjega leta. Zdaj sta se v krogu najbližjih prijateljev, med katerimi so bili Cameron Diaz, Adele, Nicole Ritchie, Emma Stone, Sienna Miller, Ashley Olsen in Kris Jenner, poročila.
Oskarjevka se je poročila v dvorcu, kjer je nekdaj strašilo.
Oskarjevka se je poročila v dvorcu, kjer je nekdaj strašilo.

Slavili so tri dni

Njuna poroka je bila intimna in hkrati nadvse razkošna, raztegnila pa sta jo čez tri dni s predporočno večerjo in ognjemetom v petek zvečer v manjšem, najtesnejšem krogu prijateljev in družine. Po postanku pred matičarjem je v soboto zvečer sledila veličastna svatba, na kateri so radostno prepevale brbončice celo najbolj izbirčnih gurmanov. Med drugim so predli ob prekajeni svinjski potrebuševini z jabolki, majhnih pitah iz sladkega krompirja in ocvrtki iz polenovke, sledili so zorjena govedina, riba z žara z zeliščnim maslom ter izbor za vegetarijance. Za piko na i karamelizirana jabolka, kruhov narastek in sladki ocvrtki s cimetovim sladkorjem in smetano, obogateno z burbonom. Seveda ni šlo brez šampanjca ter domiselnih koktajlov z džinom.
Polnih želodcev in radostnih obrazov so svatje plesali pozno v noč – ali, bolje, zgodaj v jutro –, pri čemer jim je pomagala živa glasba skupine The Ruckus. In če so ob plesu in kramljanju porabili preveč energije in jih je vnovič zlakotnilo, so si baterije lahko napolnili z burgerji in ocvrtim krompirčkom. 
S prijateljico se je veselila tudi Adele. FOTO: instagram
S prijateljico se je veselila tudi Adele. FOTO: instagram

Med svati je bila Cameron Diaz z rockerskim možem Benjijem Maddnom. FOTO: guliver/cover images
Med svati je bila Cameron Diaz z rockerskim možem Benjijem Maddnom. FOTO: guliver/cover images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije