BRUTALNO ISKRENA

Pornesa razkrila, kakšen je Trumpov penis

»S tem sem seksala? Fuj,« o Trumpu pravi Danielsova
Fotografija: Stormy Daniels bo dobro unovčila (domnevno) afero s Trumpom. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Stormy Daniels bo dobro unovčila (domnevno) afero s Trumpom. FOTO: Reuters

Na prodajne police bo kmalu prišla knjiga z naslovom Popolno razkritje ta trenutek najslavnejše pornoigralke na svetu Stormy Daniels, v kateri med drugim opisuje trenutke, ki jih je med rjuhami preživela z Donaldom Trumpom. Še pred uradnim izidom knjige 2. oktobra pa v javnost prihajajo delčki, ki naj bi s svojo pikantnostjo poskrbeli, da se bodo spomini pornese čim bolje prodajali.

Domnevna afera med sedanjim predsedsednikom ZDA, tedaj pa še svežim možem Melanie Trump, in prsato blondinko naj bi se zgodila neke noči leta 2006, približno v času, ko je Melania rodila sina Barrona.

Trump naj bi bil nad seksom navdušen, Stormy pa precej manj. FOTO: Facebook
Trump naj bi bil nad seksom navdušen, Stormy pa precej manj. FOTO: Facebook
Najslabši seks

Stormy, katere pravo ime je Stephanie Clifford, v knjigi zelo podrobno opisuje, kakšen je spolni organ Trumpa. »On ve, da ima nenavaden penis. Ima veliko glavico, kot kakšna goba. Ležala sem tam in bila čedalje bolj jezna, ker me je j**al ta moški s penisom v obliki gobe. To je bil verjetno najmanj impresiven seks, kar sem jih imela. On očitno ni bil takega mnenja,« je zapisala nekdanja striptizeta in dodala, da je Trumpov penis manjši od povprečja, da pa ni nenavadno majhen.

Trump afero vseskozi zanika, je pa njegov (zdaj že nekdanji) osebni odvetnik Michael Cohen priznal, da je Danielsovi plačal 13 tisoč dolarjev v zameno za njen molk o domnevni aferi.

»S tem sem seksala? Fuj!«

Danielsova trdi tudi, da jo je po seksu Trump večkrat poklical in jo vabil, da bi sodelovala v njegovi oddaji Vajenec. Ponudil naj bi ji celo, da bi goljufala in bi ji vnaprej razkrili izzive za tekmovalce, da bi tako dlje ostala v oddaji. »On je predlagal, da goljufam, to je bila povsem njegova ideja. Vsakič, ko sem ga za tem videla na televiziji, sem si mislila: 'S tem sem seksala? Fuj,'« je brutalno odkrita Danielsova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije