NEPRIČAKOVANO RAZKRITJE

Poljub z Bradom Pittom je bil odvraten

Kirsten Dunst je spregovorila o spominih na snemanje. Sodelovanje z lepotcem ji ni ostalo v lepem spominu.
Fotografija: Kirsten je bila šest mesecev po porodu že pred kamero.
Odpri galerijo
Kirsten je bila šest mesecev po porodu že pred kamero.

Prvi poljub v življenju bi moral biti čudovit spomin, a za 37-letno igralko Kirsten Dunst to ne velja. Čeprav se je prvič v življenju poljubila z enim najbolj zaželenih moških na planetu, danes 55-letnim Bradom Pittom, je bila izkušnja, pravi, vse prej kot lepa.


»Bilo je odvratno. Stojim za to izjavo. Bilo bi bolno, če bi bil 11-letnici poljub všeč. Gotovo bi rekli, da s tem otrokom nekaj ni v redu,« je zvezdnica, ki je Intervju z vampirjem snemala še mladoletna, razkrila v intervjuju za Entertainment Today. Kljub neprijetnemu prizoru, ki ga je morala odigrati, pa se snemanja z legendama, poleg Brada Pitta v filmu igra tudi Tom Cruise, spominja z naklonjenostjo. »Zelo sta bila prijazna. To snemanje je bilo nekaj, česar nisem doživela nikoli prej. Do mene sta se vedla, kot da bi bila njuna mlajša sestra. Vedela sem, da sta zvezdnika, bila sem njuna oboževalka,« je povedala v televizijski oddaji.

Pitt je na snemanju ravnal z njo kot s svojo mlajšo sestro.
Pitt je na snemanju ravnal z njo kot s svojo mlajšo sestro.

Zvezdnica brez kompleksov

Igralko, ki je pred dobrim letom postala mama, lahko trenutno gledamo v seriji On Becoming God in central Florida. Zgodba govori o povzpetnici, ki se v začetku devetdesetih let z lažmi in goljufijami vzpenja po lestvici piramidne sheme in povzroči propad svoje družine.


Mama 15-mesečnega Ennisa se je zadnje leto hkrati posvečala materinstvu in snemala. Kljub delu pred kamero pa za zdaj prav nič ne razmišlja, da bi se znebila nosečniških kilogramov. »Odkar sem rodila, nisem telovadila. Nisem eden tistih ljudi, ki si govorijo, da morajo nujno čim prej pritelovaditi nazaj trebušne mišice,« je priznala zvezdnica, ki zatrjuje, da je nečimrna, a le do neke zdrave meje. Da je tako samozavestna glede samopodobe, kljub temu da je odraščala v Hollywoodu, imajo zasluge nekateri njeni slavni prijatelji, med njimi Sofia Coppola, ki je Kirsten, ko je bila ta še najstnica, svetovala, naj si ne da zravnati zob. »Ljudje ti bodo govorili, da si jih popravi, vendar si lepa takšna, kakršna si. Ni ti jih treba,« ji je dejala režiserka. Pozneje, ko je snemala Spidermana in so ji svetovali, naj gre k zobozdravniku, se je zvezdnica spomnila njenih besed. »Sofii so moji zobje všeč. Ona je tako šik in ženstvena in režira filme. Če ona meni, da sem ljubka, sem ljubka,« se je bodrila Kirsten.

Z zaročencem Jessejem Plemonsom sta se maja 2018 razveselila prvega otroka. Šest mesecev po porodu je že snemala nadaljevanko, v kateri se pojavlja v miniaturnih kratkih hlačah iz džinsa. Slavna mama priznava, da je materinstvo naporno. »O bog, ves čas si tako zelo utrujen. Veliko lažje je bilo iti nazaj na delo, kot če bi ostala doma in bila ves čas samo mama.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije