GREHI

Počela je vse, ne pa tudi varala

Miley Cyrus je v dolgem zapisu na twitterju zanikala varanje moža. Naštela je vse svoje stare grehe, tudi uživanje mamil in golo poziranje.
Fotografija: Miley ne skriva, da je bila njena mladost precej razvratna.
Odpri galerijo
Miley ne skriva, da je bila njena mladost precej razvratna.

Že ves teden sta v središču pozornosti svetovnih medijev igralec Liam Hemsworth in pevka Miley Cyrus, ki sta se pred osmimi meseci poročila. Par ima za seboj leta burnega razmerja − vsake toliko sta se sprla in razšla. Zahtevek za ločitev je vložil Liam, kot razlog pa navedel nepremostljive razlike. Miley naj bi bila nad Liamom in njegovo odločitvijo, da se bo ločil, globoko razočarana. Zakonca sta sicer podpisala predporočno pogodbo, tako da prepirov okoli premoženja ne bo. Liam je angažiral odvetnico Lauro Wasser, ki je v ločitvah zastopala že številne znane hollywoodske pare. Miley zadnje čase vedno pogosteje videvajo v družbi 30-letne blogerke Kaitlynn Carter, s katero si javno izmenjujeta nežnosti.

Mamila, varanje ali oboje?

Miley in Liam sta se spoznala leta 2009, poročila pa daleč od oči javnosti decembra lani. Na poroko so bili povabljeni le sorodniki in najtesnejši prijatelji. Obred je potekal na domu para v Tennesseeju. Čeprav se je vmes večkrat govorilo, da se razhajata, sta govorice vsakič postavila na laž. Liam je na spletu vseskozi objavljal njune skupne posnetke. Ločitvene papirje je vložil to sredo, da se ločuje od pevke, pa je oznanil že v prvi polovici avgusta. Kmalu zatem so se razplamtele govorice, da ima priljubljena pevka raje ženske kot moške in da si ne želi imeti otrok. Viri pa tega niso potrdili. Dejali so, da je za ločitev kriva Liamova odvisnost od mamil in alkohola. Pevka naj bi poskušala rešiti zakon, vendar se ni mogla sprijazniti z njegovim pitjem in omamljanjem. »Ker je tudi sama bivša odvisnica, je bilo to zanjo težko. Tega mu ni mogla kar spregledati,« je dejal vir. Še en razlog za razpad zakona naj bi bila njena nezvestoba.

Popolnost je dolgočasna

Obtožbe, da naj bi varala Liama, so jo pošteno razkurile. V četrtek zjutraj je na twitterju objavila serijo zapisov, v katerih vztraja, da je bila možu ves čas zvesta. »Lahko sprejmem to, da življenje, ki sem se ga odločila živeti, pomeni, da moram biti popolnoma odkrita in vedno na očeh oboževalcev, ki jih imam rada. Ne morem pa sprejeti, da govorijo, da lažem in prikrivam zločin, ki ga nisem storila. Ničesar ne skrivam,« je zapisala pevka. »Ni skrivnost, da sem se v najstniških letih in zgodnjih dvajsetih letih veliko zabavala. Nisem samo kadila trave, sem tudi zagovarjala njeno uporabo. Eksperimentirala sem z drogami – moja najuspešnejša pesem do zdaj govori o plesu na ekstaziju in vlečenju črtic v kopalnici.« Pevka se je razgovorila še o drugih podrobnostih iz divje mladosti. Dejala je, da je varala v razmerjih, ko je bila mlajša. »Vrgli so me iz hotela Transylvania, ker sem Liamu za rojstni dan kupila torto v obliki penisa in jo lizala. Visela sem z jeklene krogle gola. Najbrž imam več golih fotografij na spletu kot katera koli druga ženska v zgodovini,« je dodala.

Ko se je izpovedala starih grehov, se je dotaknila zakona z Liamom. »Ko sva z Liamom znova začela zvezo, sem se ji predala. Nobenih skrivnosti, ki bi jih bilo treba razkriti, ni tu. Iz vseh izkušenj v življenju sem se učila. Nisem popolna in nočem biti. To je dolgočasno. Odrasla sem pred vašimi očmi, pod črto, odrasla sem,« poudarja Miley. »Priznam lahko veliko reči, zanikam pa, da se je moj zakon končal zaradi varanja. Liam in jaz sva bila skupaj desetletje. Že prej sem kdaj povedala in tudi zdaj bom rekla, ljubim in vedno bom ljubila Liama.« Zapisala je, da je morala sprejeti zdravo odločitev in pustiti preteklo življenje za seboj. »Ponosno lahko rečem, da sem drugačna, kot sem bila, ko sem bila mlajša,« je sklenila. Na njeno pisanje se je odzvala njena vzornica in prijateljica Madonna. »Hvala bogu! Si človek! Ženska, ki je živela. Nimaš se za kaj opravičevati,« je zapisala 61-letnica. .

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije