BRITANSKI ROCKER

Po treh zarokah končno poročen

Britanski rocker Matt Bellamy vzel Elle Evans. Pred petimi leti je končal zvezo s Kate Hudson.
Fotografija: Ljubezen sta potrdila s poganskim keltskim obredom. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Ljubezen sta potrdila s poganskim keltskim obredom. FOTO: instagram

V tretje se mu je naposled posrečilo! Čeprav je britanski rocker Matt Bellamy, prvi glas glasbene skupine The Muse, že dvakrat padel na koleno in vsakokrat slišal želeni odgovor, ga nobena zaroka ni pripeljala pred oltar. A njegova tretja snubitev, ko je pred dobrim letom in pol na romantičnem Baliju za roko zaprosil svetlolaso manekenko Elle Evans, se je konec minulega tedna končala z vzkliki sreče, poljubi, večnadstropno torto in izmenjavo poročnih zaobljub. Ja, v tretje gre očitno rado, in britanski šarmer je pri 41 letih postal mož.

Elle je postala tudi mačeha osemletnemu Binghamu. FOTO: instagram
Elle je postala tudi mačeha osemletnemu Binghamu. FOTO: instagram


Kamor je segel pogled, so se prelivale rožnata, bela in zelena barva, v zraku pa je dehtel sladkasti vonj cvetja. Vrt v Malibuju, z oceanom v ozadju, so načrtovalci poroke spremenili v rožnato pravljico belih in rožnatih vrtnic, pomešanih z zelenjem, središčna točka, kamor so bile uprte oči stotine svatov, pa velikanski obok iz cvetja, pod katerim sta si zaljubljenca obljubila večnost. S tem, da se Matt in Elle nista odločila zgolj za klasičen poročni obred, ampak sta ga – morda v čast pevčevim irskim in angleškim koreninam – še začinila s pogansko keltsko poročno tradicijo, ko preplet dveh življenj v eno samo, skupno, simbolično potrdita s tem, da se jima roke preveže z trakom.



Na skupno plovbo sta odrinila obdana s prek sto svati, ki so se mastili z izbrano pojedino, katere pika na i je bila štirinadstropna torta, seveda umetelno okrašena s cvetjem, ki je bilo očitno rdeča nit svečanega dne.

Zaljubila sta se pred štirimi leti

Zaljubila sta se pred štirimi leti, pred dobrim letom in pol, ko sta 2017. med božičnimi prazniki pobegnila na tropski oddih na rajski Bali, pa se je Matt opogumil in v toplo mivko na obali padel na eno koleno. »Le štiri dni po mojem rojstnem dnevu, na najbolj romantičnih počitnicah, me je moški mojih sanj zasnubil! Po nekaj solzah in lovljenju sape od presenečenja in nejevere sem kriknila – da!« je tik pred predlanskim božičem lepotica, ki je skupaj z ​Emily Ratajkowski zapeljevala svet v razvpitem glasbenem videu Robina Thicka za skladbo Blurred lines, oznanila, da živi ljubezensko pravljico. Po dolgi zaroki in obsežnih predpripravah pa zdaj ni postala le žena svojemu ljubemu, ampak tudi mačeha njegovemu osemletnemu sinku Binghamu, ki se je Mattu rodil iz minule ljubezni s hollywoodsko lepotičko Kate Hudson.

Minula ljubezen med Kate Hudson in Mattom je obrodila sad. FOTO: Guliver/cover images
Minula ljubezen med Kate Hudson in Mattom je obrodila sad. FOTO: Guliver/cover images


Odvrteli sta se že skoraj dve desetletji, odkar se mu je zazdelo, da je naletel na tisto pravo. Ljubezen je Bellamy namreč odkril v italijanski psihologinji Gaiji Polloni, prvi ženski, ki jo je zaprosil, a je njuna ljubezen po skupnih devetih letih in vmesno zaroko nato 2009. odcvetela. Že leto pozneje se je vnovič do ušes zaljubil v Hudsonovo, ki jo je že po enem letu romance zaprosil, le malce preden mu je julija 2011 rodila sina. Kljub zaroki in otroku se med njima ni obneslo, saj sta 2014 zakorakala po ločenih poteh. A z zavedanjem, da bodo vedno družina. Nato se ni odvrtelo niti leto, ko se je 2015. zaljubil v Elle, ki je prva iz zaročenke postala tudi nevesta.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije