LOČITEV

Po osmih mesecih je zakona že konec

Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta se razšla. Pevko so ujeli med poljubljanjem s prijateljico.
Fotografija: Sta Miley in Kaitlynn le prijateljici ali kaj več? FOTO: instagram
Odpri galerijo
Sta Miley in Kaitlynn le prijateljici ali kaj več? FOTO: instagram

Ljubezenska zgodba, ki sta jo Miley Cyrus in Liam Hemsworth začela pisati že pred desetletjem, ko so se med njima kresale iskrice med snemanjem romance Poslednja pesem, je od prvega dne spominjala na divji vlakec smrti, z nenehnimi razhodi in vnovičnim obujanjem ljubezni, da je bilo verjetno le vprašanje časa, kdaj bo njuna strast izgorela. In o slednjem, da jima je prej ali slej namenjeno dokončno slovo, so bili prepričani njuni prijatelji tudi še tedaj, ko sta se decembra lani v krogu najbližjih na tihem poročila. Zato tudi zdaj niso v šoku onemeli, ko sta nekdanja golobčka manj kot eno leto po poroki naznanila, da je njuni ljubezni odklenkalo. »Tisti, ki so ju dobro poznali in ju videvali vsak dan, niso presenečeni, da je med njima konec. Ko sta spet prišla skupaj, so nanju mnogi začeli gledati kot na popoln par, a resnica je, da nikoli nista razrešila težav, ki so med njima že od začetka. Ko je naneslo na najosnovnejše stvari, ki razmerju sploh omogočajo obstoj, sta že od prvega dne na nasprotnih bregovih,« je povedal vir, konec zvezdniškega zakona pa je potrdil tudi njun predstavnik.

Od poroke se je odvrtelo šele osem mesecev. FOTO: instagram
Od poroke se je odvrtelo šele osem mesecev. FOTO: instagram

Pred desetletjem, ko jih je štela šele 16, je bila prepričana, da je rojena pod srečno zvezdo, saj da je že v teh rosnih letih našla svojo boljšo polovico, ki jo nekateri iščejo vse življenje. Kemija med Miley in Liamom je bila skoraj otipljiva od prvega dne, slaba tri leta pozneje, pri njenih 19, pa je postavni igralec že padel na koleno. A sta namesto pred oltar zakorakala po ločenih poteh. Kar je bil začetek vzorca njunega razmerja, saj verjetno nihče, morda še ona ne, ne ve natanko, kolikokrat sta se razšla in spet prišla skupaj. In tudi ko sta si pred osmimi meseci izmenjala poročne zaobljube, je divja lepotica že hitro razkrila svoje netradicionalne poglede na vlogo žene. »Mnogi so zmedeni, da sem nenadoma poročena. Vendar je moje razmerje z Liamom unikatno, kompleksno, sodobno,« je dejala in nadaljevala, naj nikomur ne pade na kraj pameti, da je zdaj, le zaradi poročnega prstana, doma v predpasniku in za štedilnikom. »Res je, da sem v heteroseksualni zvezi in poročena, kar pa ne pomeni, da me ženske ne privlačijo več. Kajti me, zelo. A sprejela sem partnersko odločitev. Liam je tisti, ki me podpira. Nikakor pa nisem in nikoli ne bom stereotipna žena.« Kot očitno tudi ne stereotipna razvezanka, saj so jo paparaci skoraj v tistem hipu, ko je razpadel njen zakon, že ujeli med poljubom s prijateljico Kaitlynn Carter.
Poročni prstan je že snela. FOTO: instagram
Poročni prstan je že snela. FOTO: instagram

Med Liamom in Miley je začelo pokati skoraj takoj po izmenjavi zaobljub. Čeprav sta poročena šele osem mesecev, naj bi se že nekaj mesecev postopno oddaljevala drug od drugega, v prvi vrsti zaradi različnih pogledov na življenje. »Zadnje mesece sta se borila za to, da ne bi obupala nad zakonom, a jima ne glede na vloženi trud v reševanje ljubezni ni uspelo vzpostaviti vezi, ki sta jo čutila na poročni dan. Za njima je precej težko in naporno leto,« je razkril vir in dodal, da je bilo srž težav to, da si Liam želi preprostejšega življenja, bolj odmaknjenega od medijskih žarometov, medtem ko se Miley pripravlja na novo poglavje svoje glasbene poti. »Želi si na turneje, snemati, nastopati. Sicer sta se precej pogovarjala, da pred njima ni umazanega ločitvenega boja, a sta dognala, sta sta trenutno pač na različnih točkah v življenju.«
Liam si je želel preprostega družinskega življenja, Miley je na prvo mesto postavila glasbeno kariero. FOTO: instagram
Liam si je želel preprostega družinskega življenja, Miley je na prvo mesto postavila glasbeno kariero. FOTO: instagram

Morda ne bo umazane ločitve. Morda sta res zgolj spoznala, da si želita različnih in nezdružljivih reči od življenja. Kar koli je res, Miley razpada ljubezni očitno ni preveč objokovala, saj se je že v dneh pred uradno naznanitvijo konca odpravila na počitnice v Italijo v družbi prijateljice Kaitlynn. S katero pa jo menda povezuje več kot le platonsko prijateljstvo. »Nista se niti trudili skriti narave njunega odnosa. Bilo je očitno, da sta na zmenku. Tudi ko sta se odločili za masažo v hotelu, sta šli na masažo za pare,« je povedal očividec, priča tudi njunemu poljubu ob bazenu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije