Po ločitvi spet zaljubljena

Nekdanja žena luksemburškega princa je praznike preživela nasmejana v družbi najbližjih. Kdo je privlačen moški, ki se je pridružil Tessy in njenima sinovoma v izolaciji, še ni znano.
Fotografija: Tessy je veliko noč preživela s sinovoma in skrivnostnim moškim. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tessy je veliko noč preživela s sinovoma in skrivnostnim moškim. FOTO: Instagram

Tessy Antony de Nassau, nekdanja žena luksemburškega princa Louisa, je, kot kaže, našla novo ljubezen. S svojimi skoraj 18.000 sledilci na instagramu je namreč delila nekaj fotografij velikonočnega praznovanja, na katerih so v glavnem ona in njena sinova princa Gabriel in Noah, na eni pa se je trojici pridružil še skrivnostni moški, ki s Tessy očitno preživlja dneve v izolaciji.
S princem Louisom sta bila poročena 13 let. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
S princem Louisom sta bila poročena 13 let. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Da gre za novega partnerja, je potrdila kar Tessy, ko je všečkala več komentarjev svojih sledilcev, ki so pod fotografije zapisali »privlačen fant« ali »zelo lep par«. Kdo je skrivnostni moški, ni razkrila.
 

Ženska desetletja


Štiriintridesetletnica se je sicer poročila zelo mlada, luksemburška kraljeva družina pa je ni sprejela z odprtimi rokami. Prav nič ni pomagalo, da je s princem Louisom zanosila, ko ji je bilo komaj 19 let in še nista bila poročena. Princ je zaradi škandala izgubil vsakršno možnost, da bi kdaj postal luksemburški veliki vojvoda; ko sta se šest mesecev po rojstvu prvega sina le poročila, pa ji tast, kot je sicer v navadi, ni podelil plemiškega naziva.

Kljub temu je bila znana kot princesa Tessy, dokler je bila poročena s princem. Zakon se je začel krhati že pred štirimi leti, a sta zakonca še nekaj časa vztrajala, menda zaradi otrok. Ko se je izkazalo, da le ne bo šlo, sta vložila zahtevek za ločitev. Od takrat Louisa ni veliko videti v javnosti, Tessy, ki se je medtem preselila v London, pa je naravnost vzcvetela.


Leta 2017 so jo na ženskem ekonomskem forumu imenovali za žensko desetletja, laskavi naziv si je prislužila z bojem za pravice žensk, ustanovila je tudi dobrodelno organizacijo, ki ljudem po vsem svetu pomaga do boljše izobrazbe. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije