PO VEČ KOT DESETLETJU

Po ločitvi bosta skupaj vzgajala svoja psa

Objavljeno 21. oktober 2019 21.04 | Posodobljeno 21. oktober 2019 21.04 | Piše: T. P.

Christina Hendricks in Geoffrey Arend gresta narazen. Na prvem zmenku mu je rekla, da je on tisti pravi.

Christina in Geoffrey bosta vedno imela spomine na skupne lepe čase. FOTO: guliver/cover images
Enajstega oktobra bi morala praznovati deseto obletnico svoje poroke. A namesto da bi hollywoodska prsata rdečelaska Christina Hendricks in njen stanovski kolega Geoffrey Arend svoji ljubezni nazdravljala s penino in se s poljubom veselila še naslednjega desetletja, sta si pomahala v slovo. Toda čeprav je njuni ljubezni odklenkalo, odtujena golobčka priznavata, da bosta vedno imela lepe spomine na skupni čas, poleg tega bosta, čeprav ne več mož in žena, še vedno skupaj skrbela za svoja psa in ju vzgajala.

image
instagram Ne otroci, psa ju bosta še vedno povezovala. FOTO: instagram
Spoznala sta se pred 12 leti. Christina je v hipu, ko je zagledala kodrastega Geoffreyja, vedela, da je on tisti pravi. »Vstopil je v prostor in preprosto sem hotela vedeti, kdo je, in ga spoznati. Imel je te nore nakodrane lase, ves je bil nekoliko neurejen in razmršen. Zamujal je in vsi so ga čakali. Ko pa je vendar prišel, je izžareval energijo.« To je lepotica očitno prišepnila soigralcu Vincentu Kartheiserju, in ta je prevzel vlogo ženitnega posrednika ter ju seznanil. »Bil je šarmanten, zabaven, privlačil me je kot magnet.« Pod pretvezo, da želi biti njegova prijateljica, je dobila njegovo telefonsko številko. »Seveda je bila vse igra. Takoj ko sem prišla domov, sem po spletu o njem poskušala izbrskati vse, kar se je dalo.«

image
guliver/cover images  Prsati rdečelaski je slavo prinesla serija Oglaševalci. FOTO: guliver/cover images
Prvih par tednov sta se srečevala kot prijatelja, še skupaj z drugimi, nato pa je vendar prišel trenutek, o katerem je zapeljiva igralka sanjarila od dne, ko sta se spoznala. Odšla sta na zmenek. Na tem pa bi skoraj zapravila vse možnosti za romanco, saj je brez razmišljanja in povsem brez taktike bleknila, da si z njim zaželi ustvariti družino. »Nekoliko sem ga prestrašila. A na srečo ne dovolj, da bi odšel.« Ne le da ni odšel, kakšno leto pozneje jo je že zasnubil, po enoletni zaroki pa sta 11. oktobra 2009 stopila še pred oltar.

image
guliver/cover images  Pred skoraj natanko desetimi leti sta si obljubila večno ljubezen. FOTO: guliver/cover images
Dvanajst let sta se ljubila in se imela čudovito, od tega sta jih desetletje preživela kot mož in žena, a zdaj je očitno prišel čas slovesa. »Pred 12 leti sva se zaljubila in postala partnerja, ljubimca, sopotnika. V eno sva združila dve družini, neštetokrat sva drug drugega nasmejala, dobila skupne super prijatelje. Zdaj pa je čas za novo poglavje, ki ga bova pisala ločeno. Hvaležna sva za ljubezen, ki naju je povezala, še naprej pa bova skupaj vzgajala najina čudovita psa,« sta objavila konec zakona in dodala, da si bosta sprva vzela čas, da ponovno odkrijeta, kdo sploh sta kot posameznika.
Deli s prijatelji